Na razie jakiejś paniki wielkiej nie widać, bo USA i Chiny raczej nie będą zwracać na to uwagi, bo mają poważniejsze tematy na głowie. Oczywiście może się to zmienić, jak coś wybuchnie w Niemczech, ale póki co wygląda to na pojedynczą akcję, która bardziej ma zmotywować kraje Europejskie to integrowania się i powołania wspólnej armii. Może przy okazji uda się ograniczyć trochę wolności, żeby w przyszłości lepiej się rządziło.
Myślę, że sesja w Europie zacznie się na -1-2% i ludzie zaczną łapanie Elek. Wątpię, żeby Chiny, czy Stany pozwoliły sobie na większe przeceny, bo mogliby mieć ciężko się z tego wygrzebać. Dodatkowo jeżeli w przyszłości mają być kolejne zamachy to muszą mieć z czego spadać. Dzisiaj jest spotkanie G20, więc na pewno w kuluarach Putin będzie próbował się dogadać z UE, bo już pokazał, że Europa go potrzebuje, a on oczywiście potrzebuje Europy, a przede wszystkim ropy powyżej 80 USD.
DayTrading: Piątek 13.11.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.11.2015
Prasa forex nie uwzględnia Twoich oczekiwańniceone pisze:4.19 do konca przyszlego tygodnia. Ogolnie zasieg 4.13 do konca grudniacugan pisze:
Przy Butterfly Pattern Bearish zasięg nawet do 4,326
Pzdr

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Prasa jest ostatnim zrodlem informacji ktore bral bym pod uwage. Wystarczy mi technika w tym momencie.cugan pisze:Prasa forex nie uwzględnia Twoich oczekiwańniceone pisze:4.19 do konca przyszlego tygodnia. Ogolnie zasieg 4.13 do konca grudniacugan pisze:
Przy Butterfly Pattern Bearish zasięg nawet do 4,326
Pzdr
Trudno polemizować z forexowym doświadczeniemniceone pisze:
Prasa jest ostatnim zrodlem informacji ktore bral bym pod uwage. Wystarczy mi technika w tym momencie.

Zarzuć może jakieś techniczne argumenty

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Warto się kierować tymi wskaźnikami?
karma zatoczy koło i je...e Cię w czoło
owszem na EU M1 mamy ZLR LONG w najlepszym wydaniuPrist pisze:Warto się kierować tymi wskaźnikami?

TF M5 i M15 są silnie pro -wzrostowe w oparciu o woodie
po co mam wrzucac klin z ktorego wyszlismy dolem jak go kazdy widzicugan pisze:Trudno polemizować z forexowym doświadczeniemniceone pisze:
Prasa jest ostatnim zrodlem informacji ktore bral bym pod uwage. Wystarczy mi technika w tym momencie.
- nowy joker
- Pasjonat
Dax zanurkuje na 10400 i rura spowrotem
A mógłbyś użytkowników forum oświecić bo nie każdy ma takie doświadczenieniceone pisze:po co mam wrzucac klin z ktorego wyszlismy dolem jak go kazdy widzicugan pisze:Trudno polemizować z forexowym doświadczeniemniceone pisze:
jak Ty .Podziel się swoimi spostrzeżeniami abyśmy wszyscy wiedzieli o czym
piszesz.Forum jest przecież do wymiany poglądów

jeszcze mały spadek i UP budzić karnaka
hej

hej
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones