jeszcze nieŚwieżak44 pisze:Jak myslisz Farciarz, to juz jest ten poziomna ropie?? Jest odbicie!
mi wychodzi 94 tj 43,94, bawią się
PS, jeszcze z 15minut, muże 30, ja jestem tylko małą płotką w ty Matrixie

jeszcze nieŚwieżak44 pisze:Jak myslisz Farciarz, to juz jest ten poziomna ropie?? Jest odbicie!
U mnie słońce świeci i opalam się z córeczką na urlopie,a edek jak to edek , ale kabel zaczyna ciekawie wyglądaćB_orek pisze:andrut pisze:Edek - zapowiada się ciekawy dzień
No to się spóźniłeś, już wszystkie zapasy wykupione, a jeszcze im się produkować nie chce, o jakiejś normalizacji mówią bla bla blasimon000111 pisze:Chciałem kupić dziś ropę o auta i nie było ;(
M5 oil wychodzi tak, ale mała płotka nic tu nie może, i do sesji USA mała konsolka może byćŚwieżak44 pisze:Jak myslisz Farciarz, to juz jest ten poziomna ropie?? Jest odbicie!
Taka sytuacja, nie ma jak sparing z bankiemleechang pisze:banan jak tam wczoraj twoje wsparcie na KIWI? wytrzymało ?
Jeżeli ktoś takiego farciarza tutaj traktuje poważnie to nie zazdroszcze.
Jeżeli kurs GBPUSD od 2 dni idzie w dół, to funt się osłabia, lub dolar umacnia.Farciarz pisze:wielka katastrofa na funcie wisi w powietrzu, od 2 dni idzie tak sztuczne umocnienie tej waluty, wolne, oszukańcze, sztuczne, brakuje mi epitetów. Katastrofa będzie wielkich rozmiarów, w końcu mam nadzieje, że dziś amerykanie wcisną lewe guziki swoich bezprzewodowych mysz.