Kermit pisze: 13 lip 2019, 16:27 Czesc. Kope lat
Oczywiscie że może zostac zanegowana. Nie wykluczam tego, ale dopóki nie jest zanegowana to jest nadal sygnałowa i tego sie trzymam![]()

Kermit pisze: 13 lip 2019, 16:27 Czesc. Kope lat
Oczywiscie że może zostac zanegowana. Nie wykluczam tego, ale dopóki nie jest zanegowana to jest nadal sygnałowa i tego sie trzymam![]()
niehighend pisze: 13 lip 2019, 16:32
a patrząc na dołki poprzednie? nie wydaje Ci się, że to miesięczna korekta obecnych wzrostów?
rzeczywiscie swiece z ostatnich 4 lat nie maja znaczenia bo mamy lipiec... pewnie ich ksztalt sie do grudnia zmieniTomasz196407 pisze: 13 lip 2019, 16:29 Roczne swiece w tym momencie jakie znaczenie mają dla zajecia pozycji
I jak to sie ma do tego-Kermit pisze: 13 lip 2019, 16:37rzeczywiscie swiece z ostatnich 4 lat nie maja znaczenia bo mamy lipiec... pewnie ich ksztalt sie do grudnia zmieniTomasz196407 pisze: 13 lip 2019, 16:29 Roczne swiece w tym momencie jakie znaczenie mają dla zajecia pozycji
![]()
raz ze analizując roczny wykres uwzgledniasz chyba ruch od dołkakrab29 - w załączniku masz wti wykres roczny. Widac na nim ze okolice 60$ od kilku lat sa kluczowe. Zostaje oczywiscie naruszana ta cena ale zamkniecie kazdej swiecy rocznej wypada ponizej.
A Ty się nie znasz na żartach..krab29 pisze: 13 lip 2019, 15:02Ale dzisiaj pomyśl czy zachowujesz się etycznie? Żądasz czegoś czego sam nie możesz dać. Chyba, że masz real?Świeżak44 pisze: 13 lip 2019, 14:52 Na statemencie widać wpłaty, wypłaty, poszczególne transakcje, jaka skuteczność, jakie wielkość pozycji, ile czasu trzyma itd.. Wpłat i wypłat na demo nie zrobi. Nie wierzysz, że Kermit jest super traderem? 185k w 6 miesięcy to piękny wynik..
Nikt nic nie musi, każdy tylko może, jeśli chce.![]()
Bardziej mnie interesuje ilość transakcji w tym okresie, skuteczność, czas trwania.Kermit pisze: 13 lip 2019, 15:20Świeżak, nie jest to żadna tajemnica, może kiedys wrzuce też statement, ale on raczej wprowadziłby wiecej zamieszania tylko. Nie wiedzac jak wyglada dokładna analiza nic Ci nie dadza same pozycje. Moge jeszcze tylko dodac do tego wyniku że poziom DD w tym okresie który pokazałem wyniósł 15%.
ja tam nie wiem , z daleka jestem od hejtu i krytykowania innych za kreski wizje czy systemyTomasz196407 pisze: 13 lip 2019, 15:31 To tak na szybkiego lota ,
Kong hamujemy bynajmniej ja sie staram zapędy pewnego Pana
nawet w podstawowym Konstytucyjnym Prawie do godnego szacunku drugiego człowieka obok Ciebie,
niby nic ale tak mnie wychowano
sie ma Wszystkim
Niby racja to po co te forumPipsKong pisze: 13 lip 2019, 19:05ja tam nie wiem , z daleka jestem od hejtu i krytykowania innych za kreski wizje czy systemyTomasz196407 pisze: 13 lip 2019, 15:31 To tak na szybkiego lota ,
Kong hamujemy bynajmniej ja sie staram zapędy pewnego Pana
nawet w podstawowym Konstytucyjnym Prawie do godnego szacunku drugiego człowieka obok Ciebie,
niby nic ale tak mnie wychowano
sie ma Wszystkim
to są Wasze pieniądze i każdy może grać jak chce
nawet pod prąd lub pod GAZ tak jak ja
bo jak się ktoś przewróci to za swoje się przewróci
![]()