Już ja nic nie powstrzyma przed tym aby zaatakować ATH tylko 30 punktów brakuje jak nie dziś to w następnym tygodniu klepnąPipsKong pisze:SaPina przesadza ... S

Już ja nic nie powstrzyma przed tym aby zaatakować ATH tylko 30 punktów brakuje jak nie dziś to w następnym tygodniu klepnąPipsKong pisze:SaPina przesadza ... S
ale na dzisiaj przesadzaEkolog pisze:Już ja nic nie powstrzyma przed tym aby zaatakować ATH tylko 30 punktów brakuje jak nie dziś to w następnym tygodniu klepnąPipsKong pisze:SaPina przesadza ... S
wątpięXAB pisze:niezly dzien na tym lapaniu nozy juz 35 poz otw i zamkn i jeszcze minus 137 zeta brrrrrrrrrr
beznadziejaaaaaaaaaaaaaa ale juz powoli z gorki oprocz dolarow jak zwykle
do wieczora wyjdziemy na pliusssss moze ?
Jak tam kawa? Na dzisiejszym podbiciu sprzedane wczoraj nie mieli sił już ciągnąć. Odlepią dziś dołek nowy?PipsKong pisze:wątpięXAB pisze:niezly dzien na tym lapaniu nozy juz 35 poz otw i zamkn i jeszcze minus 137 zeta brrrrrrrrrr
beznadziejaaaaaaaaaaaaaa ale juz powoli z gorki oprocz dolarow jak zwykle
do wieczora wyjdziemy na pliusssss moze ?
e tam taki tam skalpik ;]Ekolog pisze:
Jak tam kawa? Na dzisiejszym podbiciu sprzedane wczoraj nie mieli sił już ciągnąć. Odlepią dziś dołek nowy?
Widzę że zmieniasz się zamiast długie dystanse to DT zaczynasz być
no ja też juz tylko U/PLN kupuję i czekam ;]XAB pisze:pepsiak
teraz juz siedze raczej na dolku lub gorce to tylko ze szkoda kasowac chyba ze mus
juz w sumie luz bo np edka mam teraz 4ski ale z wyzej 1,1310
procz dolcow ktore jeszcze nie ruszalem a tylko kupuje
2.99 piękna cena by byłaTomasz196407 pisze:3,77
2,99
PipsKong pisze:SP ogień !! I dziękuję ;]
-- Dodano: pt 12-04-2019, 15:39 --
2.99 piękna cena by byłaTomasz196407 pisze:3,77
2,99