pozazdroscic pozycjiBemowo pisze:przepraszam, że się chwalę, ale nerwy mi puściły musiałem zamknąć pozycję. Czy można zarabiać na mikrolotach?

pozazdroscic pozycjiBemowo pisze:przepraszam, że się chwalę, ale nerwy mi puściły musiałem zamknąć pozycję. Czy można zarabiać na mikrolotach?
zycie...wazniejsze ze pociagi z ujkiem i gejkiem jada dalej i nawet przyspieszajaprofession pisze:Właśnie wasz pociąg zaliczył SL1.3090 przebite...
Nosz kurna, mama mówiła nie słuchaj się innychrichard.cali pisze:Jest sygnał sprzedażyNevermind pisze:Mała koncepcja na EUR/USD
usd pln - niestety tutaj torreador dał du....rabit pisze:Bemowo badz twardy i zostaw na weekend
dlatego zrezygnowalem z eu, za duzo motania z tym dobre dane z usa up bo risk off, dobre dane z usa down bo umocnienie dolara. jeny graja swoj teatr doskonale, i 3 pary walutowe tez sa prostrze w obsludze, funty i franki tez wrzucilem do zapomnianej szuflady w archiwum.profession pisze:Właśnie wasz pociąg zaliczył SL1.3090 przebite...
edward tez sie posypie tylko zmylke robi - tak spojrzalem teraz jeszcze raz na wykres i nie wiem czy nie podjechal w gore zeby prawe ramie rgr'a dorobic... jesli tak to bedzie w poniedzialek "ale urwał"spontfx pisze:sie sypie a edward stoi
dawac msie na parkiet bo dziwki przyszly zatanczyc czas