[quote="XAB"]NAVIK wszystko ok z tym ze my tu gramy na forex
i ja nie pisze ze juz spasc nie moze moge napisac nie powinien wiecej tylko tyle
a patrzac tez na wykres we wrzesniu spadlo do 3,52 i podbicie bylo 3,7
listopadzie 3,52 i podbicie pod 3,6 ostatnio spadlo do 3,42 podbili 3,52
to teraz jak maja sile to zejsc moze ok 3,4-3,38 i podbicie do 3,5 no ok 3,48 a zawsze kontra moze pojsc tez sporo wyzej wiadomo nikt dna na krotko lapac nie lubi ale w pociag zawsze mozna wskoczyc
jak ktos to umie bo 5gr nawet na 1locie to ladna bajka a 10 to zloty strzal
dlatego ja juz uwazam ze to 3.41 to juz mozliwe poziomy wejscia tym bardziej ze nie dowierzam tym wzrostom na edku zbytnio a po 3,42 juz cos tam mam by nie spoznic sie zbytnio[/quot
XAB ja wiem ze to jest forex i to jest zupełnie co innego niż zakupy waluty w kantorze .
wczoraj odpaliłem kompa i widze że są wróżby na temat usd/pln sięgające 1,5 , więc i ja puściłem wodze fantazji i wyszło mi 3zł

tyle.
ps . nie gram usd/pln zerkam na wykres tylko wtedy jak mam sprzedać albo kupić walute w kantorze
No i przypomniała mi sie ta historia ze znajomym ,dlatego ja napisalem wtedy jak mówiłem mu o 3,5 to z politowaniem sie na mnie patrzył jak na jakiegoś kosmitę.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...