Na ulubionym rzeźniku na h1 jest filiżanka chyba co?
Ps. 147 mozna sobie miedzy bajki włożyć

Rzuciłem okiem na wykres. Na rocznym jest trend wzrostowy. Zresztą jena nie gram snavik pisze:Dobry ...
no też od zawsze bykiem jestem , ale wiadomo jak jest, chciałoby sie jak najniżej złapaćTsunamiPL pisze:Rzuciłem okiem na wykres. Na rocznym jest trend wzrostowy. Zresztą jena nie gram snavik pisze:Dobry ...
idzie do dołu co chcesznavik pisze:no też od zawsze bykiem jestem , ale wiadomo jak jest, chciałoby sie jak najniżej złapaćTsunamiPL pisze:Rzuciłem okiem na wykres. Na rocznym jest trend wzrostowy. Zresztą jena nie gram snavik pisze:Dobry ...
Trzy (cztery) kolejne niższe dołki...Kermit pisze: ujek h1 - w przypadku wybicia zasięg jak na wykresie
https://www.tradingview.com/x/lJUzMOlS/
Nadrabiając dzisiaj zaległości forumowe:MarioDM pisze:Szybkie pytanko.
Czy jen osłabia się z jakiś fundamentalnych powodów ? Poszło jakieś info, czy też po prostu mocna kontra poprzedniego ruchu ?
TsunamiPL pisze:W Stanach chyba nie wiedzą, żeby mieć coś w kieszeni trzeba zrealizować zyski....
Kiszę tam s na S&P.
a jednakdoktorek pisze:no dobra niech ci bedzieXAB pisze:szarpia edka to raczej usa a nie ecbdoktorek pisze:w poniedzialek stany nie pracuja moga jeszcze szrpnac eur--usd