Dla mnie cena jako taka nie ma znaczenia.lutek pisze:FX WTI po 40,36 juz jest rolowanie było
Ja traduję zgodnie z pomiarami.
Nie jest zupełnie ważne jaka to jest cena.
Jak porównasz sam wykres, to on się niczym po rolowaniu nie różni:
Dla mnie cena jako taka nie ma znaczenia.lutek pisze:FX WTI po 40,36 juz jest rolowanie było
Kolega wie co to jest strategia? A jak zaczeła by się L i nie zamknął bym zgodnie ze strategią gry to sens tego by był nijaki. Stosunek 1/4 jest bdb kolego, Wrzuć pare zagrań i pokaż jak trzymasz pięknie pozycje by wyciągnąć wszystko z rynku, chciał bym to zobaczyć...majkel79 pisze:zabawne jest to że ucinasz zyskiYEAZ pisze:Short nocny się opłacił. Mimo że pozycja zamknięta z palca przed TP to i tak zgodnie z planem zysk/strata 1/4. Świetny trade.
Zabawne bo zamknąłem pozycje po obudzeniu, a śniło mi się koszmar że nie mogę na platformie znaleźć przycisku do zamknięcia podobnej pozycji.
Wiem co to jest strategia kolego. Dzisiaj wrzuciłem wti zagranie, wczoraj zająłem pozycję dzisiaj na szczycie TP się zrealizował i cofka, teraz bez pozycji. Kasa zaksięgowana, postaram się coś wrzucać ale nie jestem mistrzem forexu żeby wszystko wyciągnąć z rynku bo sam traciłem i to wiele ale powoli ogarniam temat i nie tracę. PozdrawiamYEAZ pisze:Kolega wie co to jest strategia? A jak zaczeła by się L i nie zamknął bym zgodnie ze strategią gry to sens tego by był nijaki. Stosunek 1/4 jest bdb kolego, Wrzuć pare zagrań i pokaż jak trzymasz pięknie pozycje by wyciągnąć wszystko z rynku, chciał bym to zobaczyć...majkel79 pisze:zabawne jest to że ucinasz zyskiYEAZ pisze:Short nocny się opłacił. Mimo że pozycja zamknięta z palca przed TP to i tak zgodnie z planem zysk/strata 1/4. Świetny trade.
Zabawne bo zamknąłem pozycje po obudzeniu, a śniło mi się koszmar że nie mogę na platformie znaleźć przycisku do zamknięcia podobnej pozycji.
wg mnie targety są w okolicach 10025-10140 (10100), możliwe b4 powrót do 9500.fx-technik pisze:Coś DAXa trzymie i nie puszcza dalej.
Już to widziałem raz, ten sam scenariusz.djg pisze:wg mnie targety są w okolicach 10025-10140 (10100), możliwe b4 powrót do 9500.fx-technik pisze:Coś DAXa trzymie i nie puszcza dalej.