ja Ci nie podpowiem,jkar pisze:Może jakis Elliotowiec mi podpowie-
mamy taki układ 3, 3 czego się należy spodziewac teraz?
(precyzyjnie mówiąc trójka w górę, trójka w dół)

już raz pytałeś - odpowiedziałem,
było bez odbioru
ja Ci nie podpowiem,jkar pisze:Może jakis Elliotowiec mi podpowie-
mamy taki układ 3, 3 czego się należy spodziewac teraz?
(precyzyjnie mówiąc trójka w górę, trójka w dół)
i co Techniczku,Lutek kazał sprzedawać DAXA, kto sprzedał to zarobionyfx-technik pisze:
Jeśli... to tylko dlatego zeby nie mnozyc nic nie wnoszących postów.Tomasz196407 pisze: ja Ci nie podpowiem,![]()
było bez odbioru
na podziękowanie nie liczyłem!!, temat dyskusji dla mnie znany, widocznie nie byłem dla Ciebie dyskutantemjkar pisze:Jeśli... to tylko dlatego zeby nie mnozyc nic nie wnoszących postów.Tomasz196407 pisze: ja Ci nie podpowiem,![]()
było bez odbioru
A podziękowanie w takich przypadkach - rozumie sie samo przez się- nawet jak literalnie nie pada...
Farciarz pisze:bardzo grube S na edku 1.1299 pod dane
pokaż na wykresie albo podaj co i jaki interwałjkar pisze:No nie ...nie tak ... Elliota znam jedynie po łbach...
A teraz jest dokładnie tak jak napisałem : wyraznie rzuca sie w oczy 3-ka spadkowa po czym mamy 3-kę spadkową i ..
tak cos mi przebłyskuje ze teraz powinna byc 5- ka w tym samym kierunku co pierwsza trójka.
Możliwe są inne warianty?
lutek pisze:dax pod sentyment pieknie sie gra:))
nad dokładnością jeszcze pracuje, ale uważaj na nagły atak i zjazd, w tej branży dokształcanie i szukanie to konieczność, czekam na spadki cierpliwieDavidFx pisze:Farciarz pisze:bardzo grube S na edku 1.1299 pod dane
Farciarz fart sie juz skonczyl pora zamknac kramik