DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
ja na edku zamknąłem już L, S na 1.1314, wskaźniki aż płoną i wołają o nowe minima, L jest zbyt ryzykowne, do zobaczenia w piekle, bo do 1,133XX może nie dolecieć
wszędzie S i tylko S, aż strach że L zagrałem, to jest już chciwość, nie ma nawet oznak wchodzenia w konsolę, widzicie tę przepaść na wykresie, dokładnie w nią zlecimy bez liny, a dane tylko to przychlasną
wszędzie S i tylko S, aż strach że L zagrałem, to jest już chciwość, nie ma nawet oznak wchodzenia w konsolę, widzicie tę przepaść na wykresie, dokładnie w nią zlecimy bez liny, a dane tylko to przychlasną
Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 10:23 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Na ropie czekacie z eSkami na podwójny szczyt, czy gonicie wodospad?
Ja na eS od wczoraj pokazywanego sygnału.

-
- Fanatyk
na przekór fartowiFarciarz pisze:ja na edku zamknąłem już L, S na 1.1314, wskaźniki aż płoną i wołają o nowe minima, L jest zbyt ryzykowne, do zobaczenia w piekle, bo do 1,133XX może niedolecieć

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uważaj, aby od nich komputer nie spłonąłFarciarz pisze:ja na edku zamknąłem już L, S na 1.1314, wskaźniki aż płoną i wołają o nowe minima,
-- Dodano: 10 cze 2016, 10:27 --
Tomek, a nie widzisz tam klina?Tomasz196407 pisze:na przekór fartowiFarciarz pisze:ja na edku zamknąłem już L, S na 1.1314, wskaźniki aż płoną i wołają o nowe minima, L jest zbyt ryzykowne, do zobaczenia w piekle, bo do 1,133XX może niedolecieć
-
- Fanatyk
Nie pokaż,Bemowo1 pisze:Uważaj, aby od nich komputer nie spłonąłFarciarz pisze:ja na edku zamknąłem już L, S na 1.1314, wskaźniki aż płoną i wołają o nowe minima,
-- Dodano: 10 cze 2016, 10:27 --
Tomek, a nie widzisz tam klina?Tomasz196407 pisze:na przekór fartowiFarciarz pisze:ja na edku zamknąłem już L, S na 1.1314, wskaźniki aż płoną i wołają o nowe minima, L jest zbyt ryzykowne, do zobaczenia w piekle, bo do 1,133XX może niedolecieć
korekta płaska rozszerzona , oczywiście to moja sugestia dla grających na EU, ja nie gram , jestem za głupi na tak szlachetna pare

m30
jak spadniemy poniżej dzisiejszego low, wówczas ma prawo urwać, zamiana układu na korektę pędzącą
jak spadniemy poniżej dzisiejszego low, wówczas ma prawo urwać, zamiana układu na korektę pędzącą
karnak pisze:Na ropie czekacie z eSkami na podwójny szczyt, czy gonicie wodospad?![]()
Ja zamknałęm dzisiaj rano wczorajsze S na dnie konsoli w obawie o jakieś odprężenie, ale widze że to nie była dobra decyzja,+40 pips by było wiecej. Teraz troche nie klawo już wchodzić w nowe S gdy poziom prawdy tak blisko ( 50$ )
Ropa już pokazał,że potrafi walnać 6-7 czerwonych świeczek h4 pod rzad bez przystanku na jakieś 400-500 pips.
Jak 50$ padnie to 46$ to kwestia przysłęgo tygodnia IMO, ale jeszcze nie przekreślam wzrostów. Rośliśmy 35 dni na ropie , i nie chce mi sie wierzyć ,ze OPEC i BYczki tak po prostu odpuszczą

Pozatym DSWS pokazuje r4 na 53,90$ a Dadas ma zawsze racje

-
- Fanatyk
(później ten klin)Bemowo1 pisze:m30
spróbuj oznaczyc indeks euro tygodn
-
- Gaduła
Nie jak spadniemy tylko o ktorejBemowo1 pisze:m30

Pisalem wczoraj ze jak na edku i ropie ruszylismy to co chwila lapanie pod prad bedzie odchodzilo tacy tu zawodowcy. Krew sie leje z bykow a oni L szukaja

lecimy teraz, na moje nie wybroni 5m scenariusza bemowobanan_czikita pisze:Nie jak spadniemy tylko o ktorejBemowo1 pisze:m30
Pisalem wczoraj ze jak na edku i ropie ruszylismy to co chwila lapanie pod prad bedzie odchodzilo tacy tu zawodowcy. Krew sie leje z bykow a oni L szukajawiaderko tylko i do piaskownicy
Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 10:51 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.