DayTrading: Piątek 10.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 10.05.2013
A ja czekam na otwarcie
Zakładam dużą lukę na edku/kablu
w którą stronę?;)Bemowo pisze:A ja czekam na otwarcie
edek i kabel luka bessy najbardziej mi odpowiada. Tam jest bardzo dużo niewiadomych. Zobaczymy.psxor pisze:w którą stronę?;)Bemowo pisze:A ja czekam na otwarcie
Ja wolal bym zeby byla w druga strone luka, bo juz mogl bym jakiegos szorcika zaladowac (nie chcial bym zeby mi odlecial edzio bez pozycji zadnej), no ale podejrzewam ze bedzie tak jak mowisz.
Czy to dobry moment, żeby zasadzić dzisiaj eLkę na edziu?
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
Zobaczysz gdzie sie otworzy, ale ja bym z eLkami baaardzo uważał, załóż sobie na pewno SLa w dobrym miejscu, bo może urwać.emlem pisze:Czy to dobry moment, żeby zasadzić dzisiaj eLkę na edziu?
Dlaczego sugeruję lukę bessy?psxor pisze:Ja wolal bym zeby byla w druga strone luka, bo juz mogl bym jakiegos szorcika zaladowac (nie chcial bym zeby mi odlecial edzio bez pozycji zadnej), no ale podejrzewam ze bedzie tak jak mowisz.
- więcej pozycji zostało zostawionych na L
- pociąg na edku i kablu ruszył
- wsiadanie do takiego pociągu jest na ten moment bardzo trudne
Myślę że jeszcze byczki powalczą i zobaczymy na 1.3060-70, ale to raczej będzie wszystko na co ich będzie stać.
- roberttheus
- Maniak
ja siedzę w dużej Sce na eur/aud i boję się że będą zmuszony hedgować bo mi wybije pod 1.31 lub nawet poleci wyżej 

windsurfing na falach trendu