wiec i tak zysk dali na skalpika na S teraz sie przygladac trzeba znowu
DayTrading: Piątek 10.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 10.05.2013
tak jak pisalem na UJ ze podjazd jeszcze pod opory smialo a mysle o jakimswiekszym S dopiero w Poniedzielek a raczej NIEDZIELE jak by luke zrobili
ale zalezy wszystko jak USA skonczy dzis
- kosmowariat
- Gaduła

co obstawiacie dziś na bennym ?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Czesc ,gdzie ustawisz SL?MasterFx pisze:Na EUR/AUD pierwszy sygnał sprzedaży. Pierwszą badawczą pozycję SELL otworzyłem właśnie po 1,2956.
po otwarciu stanów, mam nadzieję że w końcu uj ruszy ze spadkiem, blokuje mi kapitał łajza
Ja siedzę jeszcze w longach na UJ, łącznie cztery pozycje. Jak puści 101,430 to dokładam kolejną, a dużo nie brakuje. Gdzie widzicie sufit w dłuższym terminie? Powyżej 101,430 już chyba sky is the limit. 
- zastapmnie
- Pasjonat

wszędzie czytam o umocnieniu dolara i przewidywanych dalszych spadkach edka - jest to tak oczywiste, że chyba wszyscy będą dzisiaj zarabiać, oprócz mnie, który został z longami wyżej:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
wykrs podany tu jescze jedne gdz ejeszcze opor czeka 101 50 102kamil52 pisze:Ja siedzę jeszcze w longach na UJ, łącznie cztery pozycje. Jak puści 101,430 to dokładam kolejną, a dużo nie brakuje. Gdzie widzicie sufit w dłuższym terminie? Powyżej 101,430 już chyba sky is the limit.
http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1368150422
clou tkwi w słowie "wszędzie", jeszcze te twoje longi wyjdą na plus, wszystko zależy od perspektywy czasowejzastapmnie pisze:wszędzie czytam o umocnieniu dolara i przewidywanych dalszych spadkach edka - jest to tak oczywiste, że chyba wszyscy będą dzisiaj zarabiać, oprócz mnie, który został z longami wyżej:)
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
- atlanticos
- Maniak

gdzie masz te longi?? do 1.31 dolecimy...raczej nie dziś ale w następnym tygodniu daję na to 60-70%zastapmnie pisze:wszędzie czytam o umocnieniu dolara i przewidywanych dalszych spadkach edka - jest to tak oczywiste, że chyba wszyscy będą dzisiaj zarabiać, oprócz mnie, który został z longami wyżej:)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
żeby się nie okazało ze Benek wychodzi poprawia krawat i mówi ze zakupił nowe drukarki... 
Grzegorz