wiec i tak zysk dali na skalpika na S teraz sie przygladac trzeba znowu

Czesc ,gdzie ustawisz SL?MasterFx pisze:Na EUR/AUD pierwszy sygnał sprzedaży. Pierwszą badawczą pozycję SELL otworzyłem właśnie po 1,2956.
wykrs podany tu jescze jedne gdz ejeszcze opor czeka 101 50 102kamil52 pisze:Ja siedzę jeszcze w longach na UJ, łącznie cztery pozycje. Jak puści 101,430 to dokładam kolejną, a dużo nie brakuje. Gdzie widzicie sufit w dłuższym terminie? Powyżej 101,430 już chyba sky is the limit.
clou tkwi w słowie "wszędzie", jeszcze te twoje longi wyjdą na plus, wszystko zależy od perspektywy czasowejzastapmnie pisze:wszędzie czytam o umocnieniu dolara i przewidywanych dalszych spadkach edka - jest to tak oczywiste, że chyba wszyscy będą dzisiaj zarabiać, oprócz mnie, który został z longami wyżej:)
gdzie masz te longi?? do 1.31 dolecimy...raczej nie dziś ale w następnym tygodniu daję na to 60-70%zastapmnie pisze:wszędzie czytam o umocnieniu dolara i przewidywanych dalszych spadkach edka - jest to tak oczywiste, że chyba wszyscy będą dzisiaj zarabiać, oprócz mnie, który został z longami wyżej:)