Nie wiem czy zauważyliście wczoraj od ~4.30, zarówno ropa szła w górę i edek też szedł w górę do godziny ~17 edek do 19. Wtedy zamiast jakoś to wyśrednić to amerykańce spuścili tylko ropę w dół o 7,5 dolca. Wstawiłem sobie poziome linie na wykresie na edku i wti kiedy już według mnie oba wykresy się wyrównały. Dzisiaj jak patrzę na te linie/poziomy w tej chwili to ropa jest dokładnie w tym samym miejscu, a edek zaledwie 35 pipsów wyżej, czyli też nim za wysoko pojechali w stosunku do ropy, ale wczoraj to edek wywalił na 200 pipsów. Czyli z tych wyliczeń mi wychodzi że jak edek spadnie na 1.17 to się wyrówna, jak zleci niżej to ropa wywali w górę
to jeszcze raz gaz by nie bylo nudno
18k gram i spokoju w weeekend pap
przydalaby sie falka wzrostowa na ropice na noc ale jakos nie chca dlatego 100 na 100 ele na esy i tyle
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2026, 18:29 przez mbaxster, łącznie zmieniany 1 raz.
teraz witi 97-98 pullback, i jeszcze powinni zejsc w dół IMO ale weekend i gap ... a potem tylko up chyba zostawię ele na weekend
min założyłem tera zrobili na ten tydzień a model pokazuje jeszcze 91$ do roboty, ale kto będzie pracował w wekend
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2026, 21:34 przez TyleNaTyle, łącznie zmieniany 1 raz.