pisałem wczoraj o 1,5010, poki co pomyłka o 1,5 pipsaVanitas Vanitatum pisze:Może 1,5 muśnie dzisiaj?
DayTrading: Piątek 1.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.03.2013
- atlanticos
- Maniak

tak mi to wychodzi... choc wtedy trzeba uważac bo może podwójne denko sie pojawic... wiec mozna sie bawic ale ostrożniesnikers_m pisze:Może edek jeszcze raz uderzy w 1,3060 i wtedy z pędem pojedzie na południe
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ciasny stop i można ciąć hehe, widzicie U/J ? A E/J jak zwykle pipka nie ma własnego zdania, od początku tyg. zauważyłem że E/J po tym dużym zanurzeniu nie chce spadać tylko trzyma się zawsze tej pary która nie dużo ale rośnie hmm
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
U J EMA 100 na 1 h tak ze okolice 93 czapa powinna byc i na E J tez pociagnie w dol co nie co zobaczymy
NIKKIE mysle ze w Niedziele jesli usa dzis skonczy przynajmniej 0 ,50 na - w Niedziele powinni ladnie luka w dol sie oworzyc i zdolowac E U E J co nie co zobaczymy taki plan
moze pomoze jeszcze EUR USD jak peknie 1300 zobaczymy co USA zrobi dzis
NIKKIE mysle ze w Niedziele jesli usa dzis skonczy przynajmniej 0 ,50 na - w Niedziele powinni ladnie luka w dol sie oworzyc i zdolowac E U E J co nie co zobaczymy taki plan
-
Bemowo
ach te PMI
to nie koniec spadków
to nie koniec spadków
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
paczcie uj rosnie brak spadków ejek idzie za nim
chciwość jest dobra
Nowy123, jak myślisz oczekujące S na 121,30 z SL 30 pip powinno zaskoczyć ??
hmm chyba nie bo coś U/J zwolnił
E/J przeskoczył na edka wiec możliwość jest 50/50
hmm chyba nie bo coś U/J zwolnił
E/J przeskoczył na edka wiec możliwość jest 50/50
Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 11:25 przez snikers_m, łącznie zmieniany 2 razy.
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
U J 93 0 93 18 maks i czapa jesl idojada wogole to za a duzo E J nie ma pola do popisu bez EUR USDsnikers_m pisze:Nowy123, jak myślisz oczekujące S na 121,30 z SL 30 pip powinno zaskoczyć ??
wiem, pipa jestem, zlapalem noz na 5090.cajto pisze:Jak nie grasz scalpingu, to rzeczywiście jesteś miszcz - na takim poziomie SL max 25p, o TP nie wspomnęhandlare pisze:mialem s od 5170, zamknalem i dalem l na e/u, no takiej dupy to od miesiecy nie odjebalem. najgorszy tydzien roku!!!![]()
Współczuję, idź się przejść albo co bo zaraz puścisz zlecenie "na złość rynkowi".
nowa jakość
strasznie w goracej wodzie kapani. nie lepiej poczekac az bedzie dogodne PA i wejsc? dla mnie to moze i do 93,70 jechac albo zaraz zawracac, czekam tylko na potwierdzenie ze strony ceny. do tej pory go nie ma