Jakie techniki stosujecie bo ja chyba tylko bede stosował geometrie nic innego tu nie widze pusty wykres i geometria tylko najcheęnie bym nie stosował SL no nic przetestuje to na 1 locie zobaczymy
tomek123 pisze:Jakoś w to nie mogę uwierzyć kto by mógł go ograbić no chyba że sam bym go ograbił to bym uwierzył a tak to bardziej rzucony temat na pożarcie dla drobnicy żeby uwierzyli że nie są sami i mogą komuś odebrać $$$ poczekamy do webinaru z dr Świerkiem co powie
Pozdrów Świerka spoko gość ma świetny sposób na radzenie sobie ze stresem.
-- Dodano: 01 mar 2013, 21:42 --
tomek123 pisze:Jakie techniki stosujecie bo ja chyba tylko bede stosował geometrie nic innego tu nie widze pusty wykres i geometria tylko najcheęnie bym nie stosował SL no nic przetestuje to na 1 locie zobaczymy
Tomek czyste PA cena Ci wszystko powie wszystkie wskażniki czy inne cuda zamazują tylko wykres i przeszkadzają graj co widzisz na wykresie
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
tomek123 pisze:S/R nie wiem co to takiego PA trochę kojarze niby każdy widzi to samo ale każdy inaczej interpretuje za dużo widzę i to mnie gubi psychika
samo PA bez S/R to jakbys miał kluczyki do samochodu ale nie wiedział gdzie jest auto
Sprobuj użyć wykresów typu Renko , wiem że będziecie psioczyć ale dla mnie są 300% czytelniejsze od zwykłych świeczek.
Gram nimi na demo to fakt, ale wyniki mam imponujące i sam jestem zaskoczony że tak dobrze mi idzie od kiedy je używam. Codziennie po minimum 10-12h treningu przez ostatnie 2 tygodnie, sieczka we łbie ale efekty są pozytywne.
Spróbuj z tego co wiem wileu pomogło.. ale też wielu zaszkodziło, nie będziesz wiedział dopoki nie zrobisz testu na sobie samym.
eidt
a jesli za duzo widzisz to tak jak ja miałem... jeszcze raz polecam renko, widac tylko to co trzeba a glowa skupia sie tylko na rzeczach istotnych