DayTrading: Piątek 1.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.02.2013
chyba już czas zamykać Long na edku
bardzo dużo danych i o 11:00 też
dane dobre, jeszcze 30 pipek i goldman swój target dostanieScorpiman pisze:chyba już czas zamykać Long na edku
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
i co wtedy jak zamkną dużą L-kę ?? co się stanie??xantiros pisze:dane dobre, jeszcze 30 pipek i goldman swój target dostanieScorpiman pisze:chyba już czas zamykać Long na edku
będzie Lawina??
pytam bo nie mam doświadczenia z tak dużymi pozycjami, ciekawe ile Lotów mieli?
Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 11:05 przez Scorpiman, łącznie zmieniany 2 razy.
powstanie wielka dziura czarna, zagotuja sie oceany, a swiat nie bedzie mial zadnej przyszlosci ..
)

ostani ja kdoszli d oswojeg otargetu z 12770 na 13300 byla ladna korektaScorpiman pisze:i co w tedy jak zamkną dużą L-kę ?? co się stanie??xantiros pisze:dane dobre, jeszcze 30 pipek i goldman swój target dostanieScorpiman pisze:chyba już czas zamykać Long na edku
będzie Lawina??

nie wiem gdzie się zamykają czy wyżej czy niżej, czy też dołożą do "L" na dalszy up, ja mam kroczącego SL, normę mam już wyrobioną - reszta to bonusScorpiman pisze:i co w tedy jak zamkną dużą L-kę ?? co się stanie??xantiros pisze:dane dobre, jeszcze 30 pipek i goldman swój target dostanieScorpiman pisze:chyba już czas zamykać Long na edku
będzie Lawina??
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
dane dobre, jeszcze 30 pipek i goldman swój target dostanie[/quote]
i co w tedy jak zamkną dużą L-kę ?? co się stanie??
będzie Lawina??[/quote]
ostani ja kdoszli d oswojeg otargetu z 12770 na 13300 byla ladna korekta
z 13300[/quote]
to zamykam LONG i oczekujące SELL 100 pips niżej ustawiam
i co w tedy jak zamkną dużą L-kę ?? co się stanie??
będzie Lawina??[/quote]
ostani ja kdoszli d oswojeg otargetu z 12770 na 13300 byla ladna korekta

to zamykam LONG i oczekujące SELL 100 pips niżej ustawiam
Cześć,
Pytanko mam, może mi ktoś pomoże
.
Ma ktoś może jakieś sensowne dane historyczne dla edka ? (H4,H1,M30) z dłuższego okresu czasu ?
Z Armadą jest problem, bo te dane są z króciutkiego okresu czasu, i niestety ciężko mi samodzielnie określać aktualnie kolejne opory. Byłbym bardzo wdzięczny jak by ktoś skopiował te pliki na mt4 i mi podesłał
.
Maila podam na prv, jeżeli ktoś by chciał pomóc.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pytanko mam, może mi ktoś pomoże

Ma ktoś może jakieś sensowne dane historyczne dla edka ? (H4,H1,M30) z dłuższego okresu czasu ?
Z Armadą jest problem, bo te dane są z króciutkiego okresu czasu, i niestety ciężko mi samodzielnie określać aktualnie kolejne opory. Byłbym bardzo wdzięczny jak by ktoś skopiował te pliki na mt4 i mi podesłał

Maila podam na prv, jeżeli ktoś by chciał pomóc.
Z góry dziękuję za pomoc.
o właśnie - pytam się o SL kroczącego hhi spieszna nazwa bo mam XTB tez u nich to można zastosować?
chciwość jest dobra
Oj wczoraj mi się oberwało za tą S na EJ ale już po panice
i w L siedzę i teraz tylko czekać