DayTrading: Piątek 09.09.2016
Re: DayTrading: Piątek 09.09.2016
Dzisiaj/jutro rating dla PL. Może wziąć L na USDPLN? Po weekendzie jak zmienią rating to spora luka w góre może być.
-
- Fanatyk
dax? nieCblondyn pisze:Dzisiaj/jutro rating dla PL. Może wziąć L na USDPLN? Po weekendzie jak zmienią rating to spora luka w góre może być.
b weekendu

Ale wycinali na rzezniku.kto ogladal ten wie jak to zrobili.A teraz odjazd!Kto odwazny moze smialo brac!
-- Dodano: 09 wrz 2016, 11:43 --
No co? nikt nie wziął?????
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Ty to masz łatwo : czas ci się cofa.woj55 pisze:Ale wycinali na rzezniku.kto ogladal ten wie jak to zrobili.A teraz odjazd!Kto odwazny moze smialo brac!

to forum to AA skrót dla myślacych 

- fx-technik
- Fanatyk
Gdzie wycinka i dlaczego wycinka?woj55 pisze:Ale wycinali na rzezniku.kto ogladal ten wie jak to zrobili.A teraz odjazd!Kto odwazny moze smialo brac!
Ja nic nadzwyczajnego nie widzę.
Normalne PA, impuls, korekta, impuls.
-- Dodano: 09 wrz 2016, 13:34 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Bo teg o nie bylo ot tak widac.To byla akcja na 3 parach naraz, Nawet Bemowo patrzac na funta myslal ze zaraz zleci ale oni tylko markowali zwale na nim.Natomiast ujka tylko trzymali w miejscu,dopiero po ok 2 godz. jak juz wszyscy ze strachu oddali L rzeznika to nagle wszystko sie ruszylo. Spokojnie bylo na innych parach z jenem , wszystko stalo i nby sie kisilo. A zegar w laptopie cos nawalafx-technik pisze:Gdzie wycinka i dlaczego wycinka?woj55 pisze:Ale wycinali na rzezniku.kto ogladal ten wie jak to zrobili.A teraz odjazd!Kto odwazny moze smialo brac!
Ja nic nadzwyczajnego nie widzę.
Normalne PA, impuls, korekta, impuls.
-- Dodano: 09 wrz 2016, 13:34 --
-- Dodano: 09 wrz 2016, 12:47 --
zaloze sie ze kazdy kto mial rzeznika to oddal bo jesli sie nie zna tego typu zagrania to trudno utrzymac
- fxmagazine
- Stały bywalec
Aktualnie na EURAUD możliwa jest struktura oRGR na interwale D1, a notowania zbliżają się do linii szyi układu. Należy pamiętać, że sygnałem do wzrostów będzie jednak dopiero jej wybicie górą. Zasięg wynikający z klasycznej AT został zaznaczony niebieskimi prostokątami.
Alternatywnie należy zawsze brać pod uwagę motyw z korektą prostą, pierwszym oporem będą więc okolice 1.5060. W strefie zaznaczonej kolorem różowym wypada mierzenie 50% oraz punkt D dla korekty prostej 1:1.
Alternatywnie należy zawsze brać pod uwagę motyw z korektą prostą, pierwszym oporem będą więc okolice 1.5060. W strefie zaznaczonej kolorem różowym wypada mierzenie 50% oraz punkt D dla korekty prostej 1:1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2016, 13:53 przez fxmagazine, łącznie zmieniany 1 raz.
Na rzeźniku test 137 się szykuje.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Teraz to tego juz nie widac!!! To byla sybtelna robota choc czysto manipulacyjna, podszyta mocno perfidią, ale tutaj tak juz jest.Jesli nie patrzyles w trakcie to teraz ,tak jakby tego nie bylp, zreszta sam tak napisales