edek dotarł do TL z D1 teraz o wszystkim zadecyduje obrona, spadek zbyt duży bez odreagowania, czas zamykać S i czekać na rozwój wydarzeń, odreagowanie teraz może być silne i dynamiczne
Zgadza sie . Spadek jest juz mocno rozciagniety ale szanse na to ze dzis zobaczysz silniejsze odreagowanie sa niewielkie.
a teraz opcja korelacyjna z USD JPY - WUE USD jesli SP500 po tej wczorjaszj swiecy dziennej dzis zacznie jechac dalej w dol na 1860 to USD JPY w dol a na EUR USD jakas korekcina
edek dotarł do TL z D1 teraz o wszystkim zadecyduje obrona, spadek zbyt duży bez odreagowania, czas zamykać S i czekać na rozwój wydarzeń, odreagowanie teraz może być silne i dynamiczne
Zgadza sie . Spadek jest juz mocno rozciagniety ale szanse na to ze dzis zobaczysz silniejsze odreagowanie sa niewielkie.
ja właśnie zakończyłem tydzień, pozycje zamknięte, może dzisiaj odreagowania silnego nie będzie, ale może się rozpocząć i zakończyć na przełomie poniedziałek/wtorek
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
właściwie to jak nie przebijemy na edku 1.35 to nadal będziemy w trendzie wzrostowym według w1, także jak ktoś chce to zawsze znajdzie powód do kupna, ale my płotki powinniśmy pływać z prądem, mniej łusek po drodze zgubimy
AUDUSD W1 tworzy się prosty setup price action morning star, w poniedziałek będę szukał wejscią z tp 9600, dziś już nie spodziewam sie niczego ciekawego, a także wole nie zostawiać pozycji na weekend. Ten tydzień dla mnie okazał się całkiem udany.
jakieś komentarze/uwagi mile widziane. https://www.tradingview.com/x/2JkbfMdF/