daj ŚwieżakowiblesS pisze:Heh, a za stratę trzeba dopłacać?:Dpabloo83 pisze:oddam połowę zysku za zarządzanie moimi pozycjami, ktoś chętny?

daj ŚwieżakowiblesS pisze:Heh, a za stratę trzeba dopłacać?:Dpabloo83 pisze:oddam połowę zysku za zarządzanie moimi pozycjami, ktoś chętny?
chwilkę tu pociupamy, zanim pociąg ostatecznie ruszy na pietra wyżej.MarioDM pisze:Ja za longi dziękuję. Zjechali beze mnie to poczekam aż wjada beze mnie. Ani myśle obecnie szorcić jena.F-You Money pisze:takiej okazji do L na gbp/jpy dawno nie było, to dołek, za kilka dni okaże się, że to była mega okazja jak się nie kupi a partyzanci znowu górą
L na tłusto ode mnie na 150,29
muszę Ciebie zmartwić ale na gbpjpy mam tp na 147.50 więc nie ma szans na wzrostyF-You Money pisze:chwilkę tu pociupamy, zanim pociąg ostatecznie ruszy na pietra wyżej.MarioDM pisze:Ja za longi dziękuję. Zjechali beze mnie to poczekam aż wjada beze mnie. Ani myśle obecnie szorcić jena.F-You Money pisze:takiej okazji do L na gbp/jpy dawno nie było, to dołek, za kilka dni okaże się, że to była mega okazja jak się nie kupi a partyzanci znowu górą
L na tłusto ode mnie na 150,29