nawet live'a zrobił z tego na fb hehehhighend pisze:Zaorski podobno milion zarobił przez 3h dziś od 19.00 do 22.00 na eLkach na indeksach
DayTrading: Piątek 09.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 09.02.2018
Taa. Przypadkiem oglądałem i nawet skomentowałemfreakout pisze:nawet live'a zrobił z tego na fb hehehhighend pisze:Zaorski podobno milion zarobił przez 3h dziś od 19.00 do 22.00 na eLkach na indeksach

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zajmijcie się sobą a nie Zaorskim ,nawet nie wiecie ale tu czasami zagląda
Proponuje skupić na własnych wynikach,po kiego grzyba komentować wyniki innych ?

może dlatego że nikt na tym forum nie ma wyników?MERLIN pisze:Zajmijcie się sobą a nie Zaorskim ,nawet nie wiecie ale tu czasami zaglądaProponuje skupić na własnych wynikach,po kiego grzyba komentować wyniki innych ?

Mogę wstawiać wyniki po tysiąc pln dziennie ale nie bańkęfreakout pisze:może dlatego że nikt na tym forum nie ma wyników?MERLIN pisze:Zajmijcie się sobą a nie Zaorskim ,nawet nie wiecie ale tu czasami zaglądaProponuje skupić na własnych wynikach,po kiego grzyba komentować wyniki innych ?

Jednak milion zł w 3-4h handlu to jest sporo

The only way is up
no właśnieTsunamiPL pisze:Mogę wstawiać wyniki po tysiąc pln dziennie ale nie bańkęfreakout pisze:może dlatego że nikt na tym forum nie ma wyników?MERLIN pisze:Zajmijcie się sobą a nie Zaorskim ,nawet nie wiecie ale tu czasami zaglądaProponuje skupić na własnych wynikach,po kiego grzyba komentować wyniki innych ?
Jednak milion zł w 3-4h handlu to jest sporo

Wiem jak gra mocno po bandzie to co się dziwić
Jeśli prawdą jest, że w ciągu tygodnia zarabia tak duże pieniądze to dlaczego jeszcze nie jest w setce najbogatszych Polaków? Dziwne nie? Patronami jego projektu są Market Makerzy to też jest bardzo podejrzane. Kolejno kto z jego kilkudziesięciu tysięcy followersów zarabia cokolwiek? Dlaczego ludzie z tego forum nie używają jego technik skoro są takie dobre tylko ciupają po groszu na łamach nawigatora? Ktoś napisał, że on tutaj zagląda, skąd masz taką informację? Jaki on posiada nick? Po co tutaj zagląda jeśli posiada własny portal? Wspólnym mianownikiem jego i tego forum jest jedynie patronat MM.freakout pisze: on tylko w ciągu tego tygodnia jest bodaj 3-4 miliony do przodu
moze zamiast rozwazac nad zarobkami
napiszcie jakie mieliscie problemy z brokerem jak zauwazyl ze za duzo zarabiasz?
bo wg mnie jaka kasa i depo to takie zarobki
lat temu kilka czy kilkanascie a to pamietam to robil popisy i pokazywal rachunek realny gdzie chyba z 30 tys zarobil milion w rok
to jesli gra z depo dzis powiedzmy 100 baniek to zaden problem grajac ostro zarobic 3 bo to tylko 3 procent nawet w te 3 godz
z tym ze nikt nie wie czy nie ma rachunkow na ktorych traci a to tez jest pytanie bez odpowiedzi
zastanawiajace jest tylko jedno po co mu potrzebna taka rozpoznawalnosc bo slysze ze dziala mocno w kryptowalutach
reklama dzwignia handlu moze bedziemy wiedziec po co mu to za rok dwa a moze kilka lat
napiszcie jakie mieliscie problemy z brokerem jak zauwazyl ze za duzo zarabiasz?
bo wg mnie jaka kasa i depo to takie zarobki
lat temu kilka czy kilkanascie a to pamietam to robil popisy i pokazywal rachunek realny gdzie chyba z 30 tys zarobil milion w rok
to jesli gra z depo dzis powiedzmy 100 baniek to zaden problem grajac ostro zarobic 3 bo to tylko 3 procent nawet w te 3 godz
z tym ze nikt nie wie czy nie ma rachunkow na ktorych traci a to tez jest pytanie bez odpowiedzi
zastanawiajace jest tylko jedno po co mu potrzebna taka rozpoznawalnosc bo slysze ze dziala mocno w kryptowalutach
reklama dzwignia handlu moze bedziemy wiedziec po co mu to za rok dwa a moze kilka lat
Ostatnio zmieniony 10 lut 2018, 07:36 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora