Ja jestem ucieszony jak pierwszy raz zobaczylem 4.35 a potem 4.40, mam 11 esek na eur/pln i 5 esek na chf/pln, kazda po locie, dniowka za nic nie robienie to jakies 300 zl~ Dziennie ze swapu + to co pozycje zarobia a juz zarabiaja krocie, obstawiam eur/pln po 4 zl do konca 2015, zajmuje sie Soba, firma, kobieta, i mam najmniejszy stres chyba od momentu jak zaczalem z fxhighend pisze:nie bralem L na xxx/pln wczoraj.niceone pisze:A jak Twoje L z wczoraj na xxx/pln? Pewnie brane na dolku i zamkniete tuz przed spadkami na gorcehighend pisze:Jak wczoraj zapodalem L na kangurka to byli zdziwieni. Juz zamknalem na 30pips.
Pachnie mi.... umocnieniem PLN. Kolega psxor sie ucieszy
Napisalem wyzej ze pachnie umocnieniem pln wiec zapewne krosy z pln w dol. Dlatego sie kolego ucieszysz.
-- Dodano: 09 sty 2015, 09:15 --
Jak by edek juz nie spadal a zamknal sie na 1.19 dzis to bedzie fajny mlotek na weekly.
Kusus - w piatki nie tradujemy hmm?
DayTrading: Piątek 09.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 09.01.2015
Chciałbym ropę widzieć dzisiaj miedzy 49.80, 49.50 tam będę szukał odbicia od bandy kanału z pozycją S lub pozycja S po przebiciu kanału wzrostowego miedzy 48.10 .30
Na S&P mamy według mnie analogie z wczoraj. Czekam na wybicie z kanału spadkowego wraz z przebiciem spadkowej linii trendu która jest pociągnięta od poprzedniego szczytu.
Na S&P mamy według mnie analogie z wczoraj. Czekam na wybicie z kanału spadkowego wraz z przebiciem spadkowej linii trendu która jest pociągnięta od poprzedniego szczytu.
Absolutnie. Napisalem tylko to co widze.highend pisze:nie bralem L na xxx/pln wczoraj.niceone pisze:A jak Twoje L z wczoraj na xxx/pln? Pewnie brane na dolku i zamkniete tuz przed spadkami na gorcehighend pisze:Jak wczoraj zapodalem L na kangurka to byli zdziwieni. Juz zamknalem na 30pips.
Pachnie mi.... umocnieniem PLN. Kolega psxor sie ucieszy
Napisalem wyzej ze pachnie umocnieniem pln wiec zapewne krosy z pln w dol. Dlatego sie kolego ucieszysz.
-- Dodano: 09 sty 2015, 09:15 --
Jak by edek juz nie spadal a zamknal sie na 1.19 dzis to bedzie fajny mlotek na weekly.
Kusus - w piatki nie tradujemy hmm?
Poza tym w piatki nie uprawiam dt. Dlugoterminowe pozycje mam dalej otwarte.
ktoś ma pomysła na pary jenowe? bo ze 3-4h temu to fajnie wyglądało na małe L, ale te ruchy są tak mizerne że chyba dalej będzie kontynuacja jazdy w dół 
Morgany rzeznik S i tp 173 lub 162 czy jakos tak 
Wczesniej na to wpadlem jak rzeznik byl po 187 ale nie chcialem pisac bo by mnie wysmiali
Wczesniej na to wpadlem jak rzeznik byl po 187 ale nie chcialem pisac bo by mnie wysmiali
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
dzięki tak wysoko ustawione opcje powinny trzymać rynek do 16???niemiaszek pisze:Hello
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p730757
Option expiries 10am NY cut 9 Jan
EURUSD - 1.1750 (531m), 1.1900 (EUR 1.5bln), 1.1980 (EUR 1.5bln), 1.2000 (EUR 4bln)
a później jak zwykle do 17 się zawali
z drugiej strony o 14:30 mamy super ważne dane, czyli będzie się działo
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 09:51 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
nawet nie zauważyłem że na rzeźniku na wykresie miesięcznym jest taka ładna spadająca gwiazda
z zasięgów maksymalny zakres ruchu przypada na okolice 157.20 tak więc jest to być może początek większej korekty 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Strzałka,
Ktoś ma jakąś wizje na kiwi złapałem 2 eski na samej górce, na razie poszło w tym kierunku co powinno, ale coś mam dziwne przeczucie, że niebawem pójdzie w górę.
@freakout - możesz mi proszę podać linka do pobrania kalendarza tego co masz w MT4, ja pobrałem jakiś czas temu chyba nawet ten sam ale coś musiało być zwalone, bo platforma mi się wieszała, jak go uruchamiałem
A co do DAX to widze go dziś w okolicach 10000
https://www.tradingview.com/x/Itmai7pZ/
Ktoś ma jakąś wizje na kiwi złapałem 2 eski na samej górce, na razie poszło w tym kierunku co powinno, ale coś mam dziwne przeczucie, że niebawem pójdzie w górę.
@freakout - możesz mi proszę podać linka do pobrania kalendarza tego co masz w MT4, ja pobrałem jakiś czas temu chyba nawet ten sam ale coś musiało być zwalone, bo platforma mi się wieszała, jak go uruchamiałem
A co do DAX to widze go dziś w okolicach 10000
https://www.tradingview.com/x/Itmai7pZ/
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 10:09 przez m4ki, łącznie zmieniany 1 raz.
Let the pips flow 
nc 50 t saczyln dax terz zno ladowne akkumualtow przy 9900 9920
-- Dodano: pt 09-01-2015, 11:13 --
dane z UK czyzby wrozka juz wedzal ze beda lepsze czy robi zmylke a ostnatnio
-- Dodano: pt 09-01-2015, 11:13 --
dane z UK czyzby wrozka juz wedzal ze beda lepsze czy robi zmylke a ostnatnio