DayTrading: Piątek 08.08.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 08.08.2025

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

navik pisze: 08 sie 2025, 10:45
zakaven pisze: 08 sie 2025, 10:23 Siema raki nie buraki. Mam ochotę dziś na szybkie palce, co tam się rusza dzisiaj? co gracie?
Kakao. Na szybkie palce jest idealne. Szybko obcina kończyny :564:
Niech no sie otworzą i jakieś m15 wyrysują to mozna bedzie coś próbować rozkminiać.
Generalnie to widziałbym dojscie na 8813 . Tylko czy jakiegos zwodu jeszcze nie zrobią ? Tego nie wiem .
Wybili wreszcie to 8500, wiec widzę szanse na mocniejszy ruch w górę pewnie w kolejnym tygodniu ?
Fakt ze to wybicie nie było jakieś spektakularne i mocne i moze byc lipa .... no ale wybicie jest.
Navik, człowiek niezłomny, nie do zajebania, nostradamus naszych czasów, człowiek który ukochał ten temat mając, bądź nie mając świadomości że nie jest w stanie wygrać, współczesny don kichot...nie uciekaj bądź zawsze z nami, potrzebujemy Cię, ponadto jest sposób żeby kutasów ograć :D

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Taaaa.... pokaż mi ten sposób żeby kutasow ograć to Cie ozłocę :D

Takich „ Nostradamusów” jak ja to tutaj jest cała masa tylko swoich czarów nie ujawniaja bo czary jak to czary nie zawsze działają.
Ale ... nie zawsze chodzi o to żeby złapać króliczka, zabawa jest w tym żeby go gonić :564: :D
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Na eskach na nygusie straciłem połowę kapitału, pomyliłem się, zamkąłem w pizdu. odrabiam na szybkich palcach zostało 20 % do odrobienia. A gdzie profit :) ?

navik
Maniak
Maniak

zakaven pisze: 08 sie 2025, 11:26 Na eskach na nygusie straciłem połowę kapitału, pomyliłem się, zamkąłem w pizdu. odrabiam na szybkich palcach zostało 20 % do odrobienia. A gdzie profit :) ?
Rozumiem ze grasz L na NQ ?
.............
Profity sa jak przypływy i odpływy na morzu :D
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

navik pisze: 08 sie 2025, 11:30
zakaven pisze: 08 sie 2025, 11:26 Na eskach na nygusie straciłem połowę kapitału, pomyliłem się, zamkąłem w pizdu. odrabiam na szybkich palcach zostało 20 % do odrobienia. A gdzie profit :) ?
Rozumiem ze grasz L na NQ ?
.............
Profity sa jak przypływy i odpływy na morzu :D
badam Cię od dłuższego czasu i kiedy przychodzi moment że wydaje mi się że znam Twój tok rozumowania, piszesz że myślisz że gram L na nygusie. No kurwa ręce opadają :)

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Romekkkk pisze: 08 sie 2025, 09:39 jakoś tak :?:
GAZ WG MNIE TYLKO UPPP :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2025, 11:51 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

navik
Maniak
Maniak

Zapytałem z grzeczności , nie drzyj sie na mnie, bo sie zamknę w sobie i będę miał traumę do końca życia ... :lol: :lol: :lol:
............
Mój tok myslenia jest prosty jak budowa cepa. Napisze Ci na priv .
Pewnie najwcześniej w niedziele dopiero, bo zaraz sie wybieram na harce i jutro tez bedzie powtórka z baletów..... wiec w niedziele , jak dojdę do siebie ( o ile dojdę ) :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

navik pisze: 08 sie 2025, 11:50 Zapytałem z grzeczności , nie drzyj sie na mnie, bo sie zamknę w sobie i będę miał traumę do końca życia ... :lol: :lol: :lol:
............
Mój tok myslenia jest prosty jak budowa cepa. Napisze Ci na priv .
Pewnie najwcześniej w niedziele dopiero, bo zaraz sie wybieram na harce i jutro tez bedzie powtórka z baletów..... wiec w niedziele , jak dojdę do siebie ( o ile dojdę ) :lol:
Ja Cię poprostu lubię i nigdy się na Cie nie darłem dupku.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Dawajcie moi mili, która godzina utc u Was jest? Tylko szczerze.

navik
Maniak
Maniak

zakaven pisze: 08 sie 2025, 11:57
Ja Cię poprostu lubię i nigdy się na Cie nie darłem dupku.
:shock: :shock:
Z mojej strony to był żart ( o darciu sie ). Rozumiem, ze słowo pisane nie zawsze oddaje we właściwy sposób, to co chce sie powiedziec. Absolutnie nie miałem zamiaru Cie urazic , jeżeli poczułeś sie urażony to bardzo przepraszam.
Jak jestes ciekawy mojego sposobu patrzenia na wykres to chętnie sie tym podzielę, najlepiej na priv, najwcześniej w niedziele ( prosty sposób patrzenia ale sporo pisania ) bo teraz juz zbieram sie na „wyjazd integracyjny”, który przeciągnie sie do jutra.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę .

ODPOWIEDZ