DayTrading: Piątek 08.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 08.08.2014
eurgbp nam orgr ładnego rysuje na dziennym
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2014, 09:10 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
wątpliwe raczej... już próbują z Turcją się dogadywaćfrytek pisze:Witam
Mam takie pytanie czy w wzwiązku z embargiem rosji na zakupy z ue i usa ruscy nie zaczną kupować z australii no i co za tym idzie bedzie popyt na tą walute czy warto kupić tą walute
pozdr
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dzień dobry forum
ale pogoda paskudna u mnie na południu. Koniec odpoczywania czas zabierać się do ostrej spekulacji 
Widze że w konkretnej koreckcie są giełdy pewnie wszyscy na krach liczą jak zwykle
Miłego dnia wszystkim

Widze że w konkretnej koreckcie są giełdy pewnie wszyscy na krach liczą jak zwykle

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Gdyby to uznać za formacje podwójnego dna to zakres 1.345 i mała korekta... o ile za chwile angole nie zanegują całościas28 pisze: podaż sypiąca edka się wyczerpała,
zobaczymy jak szybko edek będzie przechodził kolejne opory, im szybciej tym większy i dłuższy ruch w górę na edku to wróży

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2014, 09:08 przez robin2003, łącznie zmieniany 1 raz.
no jasneDamian77 pisze:jak tam technicy, gracie te 8945?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
dobry! jaki tam krach.... za to 1.43 na edku i 2.99 na usd/pln to pewniek prawda?lukpiasek pisze:Dzień dobry forumale pogoda paskudna u mnie na południu. Koniec odpoczywania czas zabierać się do ostrej spekulacji
Widze że w konkretnej koreckcie są giełdy pewnie wszyscy na krach liczą jak zwykleMiłego dnia wszystkim

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wydumałem sobie coś takiego we wtorekadk77 pisze:eurgbp nam orgr ładnego rysuje na dziennym

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p697364
https://www.tradingview.com/x/RnRtnHbM/
highend pisze:dobry! jaki tam krach.... za to 1.43 na edku i 2.99 na usd/pln to pewniek prawda?lukpiasek pisze:Dzień dobry forumale pogoda paskudna u mnie na południu. Koniec odpoczywania czas zabierać się do ostrej spekulacji
Widze że w konkretnej koreckcie są giełdy pewnie wszyscy na krach liczą jak zwykleMiłego dnia wszystkim
Mało że jesteś pamiętliwy to jeszcze wyprzedziłeś kolejny wpis Luk'a

„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
to , że nie ten poziom to pisałem wczoraj, przynajmniej dla mojego podejsciahighend pisze:bryDamian77 pisze:jak tam technicy, gracie te 8945?![]()
złotko rośnie, rzeźnik spada - czy to wojnę zapowiada?
8945 na daxie zostało przeleciane... więc to może jednak nie ten poziom? rsi na monthly nie doszło jeszcze do wsparcia
sygnal s padl na luce, kolejny w krotkim czasie wiec moze falszywy? sie zobaczy
do póki cena nie stuknie w stop loss to pewniakhighend pisze:dobry! jaki tam krach.... za to 1.43 na edku i 2.99 na usd/pln to pewniek prawda?lukpiasek pisze:Dzień dobry forumale pogoda paskudna u mnie na południu. Koniec odpoczywania czas zabierać się do ostrej spekulacji

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem