Ja tam też L.. /już zabezpieczone na +/ jescze się na USA przyglądam....MIMI pisze:halo halo! Czy ktoś S DAX teraz 9075? bo ja L, ryzykuję.

Ja tam też L.. /już zabezpieczone na +/ jescze się na USA przyglądam....MIMI pisze:halo halo! Czy ktoś S DAX teraz 9075? bo ja L, ryzykuję.
a ja miałem LONGAelusia pisze:Cały czas jestem w szoku jak patrzę na lirę turecką. Miała dziś zjazd 400 pipsów a ja miałam tylko malutka pozycje i to nie od góry bo jakoś E/U sie zajęłam
Jakby codziennie były takie ruchy to chyba wszyscy byliby zarobieni![]()
![]()
![]()
Chyba nie łapię bo jak S to byś był zarobionykoks pisze:a ja miałem szortusia który najpierw trochę zarabiał a potem przed samymi wielkimi spadkami został zabezpieczony na zero.. i to się wahałem, ale fartelusia pisze:Cały czas jestem w szoku jak patrzę na lirę turecką. Miała dziś zjazd 400 pipsów a ja miałam tylko malutka pozycje i to nie od góry bo jakoś E/U sie zajęłam
![]()
![]()
w przeciwnym razie zjadłoby mi prawie 1/3 zysku z tygodnia
aj pomyłka, longa miałem hehe, bo wybiło z konsoli 4 miesiecznej i poziom cenowy byl atrakcyjny na L.elusia pisze:Chyba nie łapię bo jak S to byś był zarobionykoks pisze:a ja miałem szortusia który najpierw trochę zarabiał a potem przed samymi wielkimi spadkami został zabezpieczony na zero.. i to się wahałem, ale fartelusia pisze:Cały czas jestem w szoku jak patrzę na lirę turecką. Miała dziś zjazd 400 pipsów a ja miałam tylko malutka pozycje i to nie od góry bo jakoś E/U sie zajęłam
![]()
![]()
w przeciwnym razie zjadłoby mi prawie 1/3 zysku z tygodnia
Trejduje walutami EM , głownie jak zauwazylas złotym. Prawie nie tykam się popularnych crosssówelusia pisze:Wiem że wybiło i dlatego jakoś odpuściłam wczoraj i dziś nie zwróciłam uwagi rano, ale ruchy zawsze ma bardzo duże i chyba zacznę grać trochę większymi pozycjami, ale to dopiero jak pozamykam to co teraz mi wisi
Ja wolę na niej grać S bo swap dodatni i to nie mały
-- Dodano: 08 sie 2014, 20:54 --
A tak swoją drogą to chyba lubisz waluty naszego regionuTak mi sie kojarzy że na zł dużo grasz