Ten miesięczny to za wcześnie - poczekajmy na zamknięcie świecy lipcowejfx-technik pisze:Świeżak, inaczej:
-- Dodano: 10 lip 2016, 18:34 --
dywergencja mówi zawsze to samo:Świeżak44 pisze:A co mówi dywergencja??
NIC nie mówi
Ten miesięczny to za wcześnie - poczekajmy na zamknięcie świecy lipcowejfx-technik pisze:Świeżak, inaczej:
dywergencja mówi zawsze to samo:Świeżak44 pisze:A co mówi dywergencja??
Po primo:fx-technik pisze: Wyprowadzam opór z ceny najwyższej, wszechczasów.
-- Dodano: 10 lip 2016, 15:08 --
A to się nazywa ORGR:
Ale się przyczepiliście tych ogierów i rgierówjkar pisze:Po primo:fx-technik pisze: Wyprowadzam opór z ceny najwyższej, wszechczasów.
A to się nazywa ORGR:
"Dopóki cena ROŚNIE, ergo Popyt > Podaż, rysujemy WSPARCIA!
Ty rysujesz Opory - dlaczego?
Bo coś sobie ubzdurałeś!"
I po drugie primo:
W tym wydaniu to jest nieznajomosc podstaw analizy tech.(Orgr jest formacją odwrócenia trendu - rysowanie tego po trendzie wzrostowym to jak rysowanie fundamentu na dachu).
Marka sie spytaj to ci pokaże wejscie na orgiera,Bemowo1 pisze:Ale się przyczepiliście tych ogierów i rgierówjkar pisze:Po primo:fx-technik pisze: Wyprowadzam opór z ceny najwyższej, wszechczasów.
A to się nazywa ORGR:
I po drugie primo:
W tym wydaniu to jest nieznajomosc podstaw analizy tech.(Orgr jest formacją odwrócenia trendu - rysowanie tego po trendzie wzrostowym to jak rysowanie fundamentu na dachu).
te formacje są i zmianą trendu i kontynuacją trendu.
Chciałbym zobaczyć film video, który przedstawia realne wejście w oparciu o formację rgr - i w dodatku zamkniętą z zyskiem....
Osobiście nie potrafię pod to zagrać i nie zamierzam bazować na tym
Mówisz, że da się zarabiać grając ze sztywnym sl-em biorąc 5-10 pips?fx-technik pisze:Wszystko tutaj raz rośnie, raz spada.
Dla mnie 5 - 10 pips to są już poważne pieniądze.
100 pips to już bardzo poważne pieniądze.
A, że dla niektórych tutaj 100 pips to grosze, to już pisałem nieraz - pomyliliście wątki.
Tutaj ma być o DT, nie o WT, czy MT.
Dokładnie tak jest, jak piszesz.jkar pisze:Po primo:fx-technik pisze: Wyprowadzam opór z ceny najwyższej, wszechczasów.
A to się nazywa ORGR:
I po drugie primo:
Tak dobrze pisałeś i na koniec tak zepsułeś..Bemowo1 pisze:dywergencja mówi zawsze to samo:Świeżak44 pisze:A co mówi dywergencja??
NIC nie mówi
?FxTag pisze:Mówisz, że da się zarabiać grając ze sztywnym sl-em biorąc 5-10 pips?fx-technik pisze:Wszystko tutaj raz rośnie, raz spada.
Dla mnie 5 - 10 pips to są już poważne pieniądze.
100 pips to już bardzo poważne pieniądze.
A, że dla niektórych tutaj 100 pips to grosze, to już pisałem nieraz - pomyliliście wątki.
Tutaj ma być o DT, nie o WT, czy MT.
A gdzie opłaty spread?
-- Dodano: 10 lip 2016, 22:11 --
no i poślizgi:)
To ja z nią nie chcę mieć kontaktu,fx-technik pisze: Osobiście nie nazywam takiej ostrej formacji "V" ORGR-em, tylko Modliszką.
Ponieważ uważam tę formację za szczególną.
Rzuciłem świństwoTomasz196407 pisze: wyjdz zapal papierosa pomyśl i wróć, na pewno zrozumiesz S.
pokarzesz mi swoje realne tam wejścia na podstawie rgr orgr?Tomasz196407 pisze: jak chcesz to pokaże Ci z wiek wieków DJ, sp500 bedzie podobnie![]()