Bemowo1 pisze:Tomasz196407 pisze:Indeks usd+eurusd wykres dzienny
-lustrzany obraz,
czasem dobrze jest zajrzeć w ten sposób,
kolejne struktury korekcyjne-płaska, zigzak i impuls jako ED
i w EU i indeksie utwierdzają mnie że mamy do czynienia nie z impulsem co niektórzy tu twierdzą.
Oczywiście to moje spojrzenie osobiste i nie może służyć jako rekomendacja,
oraz wskazówka w podejmowaniu swoich indywidualnych inwestycji!!.
Postaram sie później wkleić wykresy z rozliczeniem z mniejszych interwałów i zapraszam do wklejania i rozwazania Wszystkich pozostałych tu traderów bo cos cicho sie zrobiło,
https://www.tradingview.com/x/jXf9avct/
Tomek,
obecnie grasz przeciwko Karnakowi i mnie.
Był kiedyś Kolega, który w takiej konfrontacji przegrał. Jak będzie tym razem?
-- Dodano: 10 kwie 2016, 00:08 --
edek tygodniowy, inny eliotowiec we wskazanym miejscu zakładał wzrosty, świece mówiły co innego
-- Dodano: 10 kwie 2016, 00:11 --
i jakim cudem fala 3 może być najkrótsza w całym 5 falowym układzie?
Powtórze, bo nie rozumiem po co robisz mętlik

-
"Oczywiście to moje spojrzenie osobiste i nie może służyć jako rekomendacja,"
nie wskazuje na tylko wyłączność mojej analizy!!, w przeciwieństwie do kpin jakie Wy urządzacie
bądź rzetelny pokaz swoja analizę, nie zmieniaj koncepcji w trakcie świeczki 1h jak to zrobiłeś w piątek
3 fala w układzie 5falowym nigdy w żadnym układzie nie jest najkrótszą,tak samo jak 2 korekty płaskie pod rząd w układzie 5falowym co pokazujesz w rozliczeniach u siebie
podkreślam pokazałeś swój wykres a nie mój z 3 najkrótszą falą,
pokaż mi tez elliotowska formacje kontynuacji w literaturze u Prechtera czy Elliota,?
S. troche luzu i przemyśleń, i nie strasz mnie bo mam tyle lat ze boje sie tylko jednego,
kolegi wykresy conajmniej kilkakrotnie sie nie zgodziły(ostatni Wig20 nie wspomne o eu na 1.30, jak spadł do 1.05 i gj) i moge Ci to wskazac
ale to nie forum z zakładami i rywalizacja miedzy soba tylko miejsce w którym kazdy moze wstawic swoje przemyslenia,
i po co pytasz mnie o rozliczenie kabla skoro wiesz najlepiej?chyba pamietasz
Co do rozliczeń kto będzie zainteresowany to prosze na priv, w niedługim czasie będzie dziennik, do którego nieliczni bedą mieli dostęp