Imo zasieg spadku może byc nie zrealizowany jako korekta prostaunruhe pisze:A złota nikt nie eLkuje ?
Taka ładna konsola była, wybicie i retest.
lecz na dziennym pojawiła sie formacji 3 doji na południu
Imo zasieg spadku może byc nie zrealizowany jako korekta prostaunruhe pisze:A złota nikt nie eLkuje ?
Ja tam wole juz silver. Ale do mojego wsparcia nie dotarli.unruhe pisze:A złota nikt nie eLkuje ?
zobacz macd dziennyKermit pisze:ujek obecnie na okolo 20 pipsowym ryzyku daje r:r 1:8 a nawet 1:10 pod L IMO
To logiczne,że jak przecietny tyg. czas pracy jest niższy to średni wzrost zarobków trochę wyzszy.RedManTrader pisze:Sell EURUSD i GBPUSD- najważniejsze dane to wzrost zarobków Amerykanów
macd miesieczny czy tygodniowy nie interesuje mnie w tej konkretnej sytuacji obrony kanalu h4... tu jest sprawa zerojedynkowa - ryzykujesz około 20 pipsow (SL na 110.65) pod obrone kanalu opartego o średnią kroczącą z r:r 1:10 - nie wybronia to trudno i nie ma co innych filozofii dorzucac do tego - a jak wybronia to jestes zarobiony jak rolnik w skupie....Tomasz196407 pisze:zobacz macd dziennyKermit pisze:ujek obecnie na okolo 20 pipsowym ryzyku daje r:r 1:8 a nawet 1:10 pod L IMO
i tygodniowy
i miesieczny
Tomasz196407 pisze: Imo zasieg spadku może byc nie zrealizowany jako korekta prosta
lecz na dziennym pojawiła sie formacji 3 doji na południu
Indeksy spadaja, to może ta Lka ma szanse na powodzenie.Cblondyn pisze: Ja tam wole juz silver. Ale do mojego wsparcia nie dotarli.![]()
Wredny ten rynek cos ostatnio![]()
https://charts.mql5.com/20/640/silvers- ... rokers.png