Tomasz nie kumamTomasz196407 pisze:Dobrze ze pytajnika nie zapomniałesMERLIN pisze:DAX możliwe zejście po retest linii szyi potencjalny SHS![]()
bo mam nadzieje ze inaczej bo wybija te linie
chyba szyja to

Tomasz nie kumamTomasz196407 pisze:Dobrze ze pytajnika nie zapomniałesMERLIN pisze:DAX możliwe zejście po retest linii szyi potencjalny SHS![]()
chyba szyja to
Juz tłumacze-MERLIN pisze:Tomasz nie kumamTomasz196407 pisze:Dobrze ze pytajnika nie zapomniałesMERLIN pisze:DAX możliwe zejście po retest linii szyi potencjalny SHS![]()
chyba szyja to
E tam uciekasz od tematuMERLIN pisze:Tomasz luz ,bo widzę że masz bojowy nastrój
Podobno książka Rafała Z. to były czyste kartki. To miał być jakiś żart?Świeżak44 pisze:Rysiu, czy to nie jest czas na LLLL na rzeźniku???? Ten wypad z kanału dołem wygląda klasycznie , jak karmienie kaczek, czyli wywalenie wszystkiego. A tam jeszcze jest u mnie jakieś fibo 38%, od którego mogliby sie porzadnie odbić. Co mówi grall?? PS. Ja zaryzykuje, bo znam ten setup z surowców i nawe z DAX-a.
Grall mówi S, wiec ja w L nie wchodzę, ale jakaś korekta może być w górę, i wtedy S dołożęŚwieżak44 pisze:Rysiu, czy to nie jest czas na LLLL na rzeźniku???? Ten wypad z kanału dołem wygląda klasycznie , jak karmienie kaczek, czyli wywalenie wszystkiego. A tam jeszcze jest u mnie jakieś fibo 38%, od którego mogliby sie porzadnie odbić. Co mówi grall?? PS. Ja zaryzykuje, bo znam ten setup z surowców i nawe z DAX-a.
Nie, to PDF był czysty. Książka będzie OK. 5 lat pracował. Wszystkie doświaczenia obserwacje, karmienia kaczek będą tam opisane..Cblondyn pisze:Podobno książka Rafała Z. to były czyste kartki. To miał być jakiś żart?Świeżak44 pisze:Rysiu, czy to nie jest czas na LLLL na rzeźniku???? Ten wypad z kanału dołem wygląda klasycznie , jak karmienie kaczek, czyli wywalenie wszystkiego. A tam jeszcze jest u mnie jakieś fibo 38%, od którego mogliby sie porzadnie odbić. Co mówi grall?? PS. Ja zaryzykuje, bo znam ten setup z surowców i nawe z DAX-a.