DayTrading: Piątek 07.10.2022

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
szuler
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 07.10.2022

Nieprzeczytany post autor: szuler »

Awatar użytkownika
dopra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dopra »

zobaczcie, wyznaczone miałem poziomy na short na NIFTY, ale nie wszedłem, bo byłem zajęty nowymi strategiami, a już prawie 500pkt w dół poszli, a rozgrywam ten indeks od prawie roku i coś tam wiem jak chodzi. i jakie korekty robi,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zakarkili
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zakarkili »

Zakarkili pisze:
07 paź 2022, 19:46
dopra pisze:
07 paź 2022, 19:41
tak, wyznaczałem sobie poziomy na indeksach do shortów, czasmi poszli wyżej ale i tak wracali i szli niżej, a tu dokładka i dokładka, a końca wzrostów nie widać.

No cóż nauka kosztuje, zauważyłem że próba czyjejś strategi wprowadza zawsze spustoszenie w moim depo. Ale nie mam do nikogo pretensji, tylko do siebie

Dokładnie! Trzeba być świadomym jakie spustoszenie w życiu może spowodować naśladowanie kogoś chorych wizji. Trochę mam znajomych od Zaorskiego z TS, popytałem się o opinię. Mam wrażenie, że odebrali mnie jak jakiegoś idiotę, że im mówię o takiej strategi jak ma baksik. Aż nie do wiary, że ktoś się na to łapie.
Ja się wyleczyłem z s na l, dzięki ludziom którzy w tym siedzą i wiedzą, że to ściema.

Zakarkili
Gaduła
Gaduła

Baksik, to taki znachor który wygrywa walkę z rakiem ziołami i dymem

Awatar użytkownika
dopra
Pasjonat
Pasjonat

ale wiesz to fajnie wygląda łapanie dołków i szczytów, w głowie od razu masz same zyski a zero strat. a tak się nie da niestety, kilka razy może się udać, ale w tym nie ma statystyki na dłuższą metę

tzn można pokazać taki wykres i wejście jak poniżej, złapanie samego szczytu, ale rzeczywistość jest taka że miałem zlecenia od 17.800 aż do szczytu, a te niżej skeszowałem lub na BE wybiło i finalnie jest tak pięknie
Ostatnio zmieniony 07 paź 2022, 20:01 przez dopra, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Magnolia18 »

tak doskonale wiem czym się różni demo od reala. doskonale wiem :((
nawet dziś R w pipe a D nie dość że obroniłem dużą stratę to jeszcze wyszło na ładny +
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
dopra
Pasjonat
Pasjonat

ja na DEMO z ciekawości (bo nigdy nie grałem) zrobiłem z 5 tys$ 12 tys $ w dwa dni, haha

szuler
Maniak
Maniak

Zakarkili pisze:
07 paź 2022, 19:32
szuler pisze:
07 paź 2022, 19:29
dopra pisze:
07 paź 2022, 19:17

wyrysuj tam może jakąś korektę :)
Dropka
jedna z opcji
https://invst.ly/z5eow

a odnośnie elki na eski
moje zdanie
można dostać pierdolca co się gra
Baxika w tym podziwiam

Raczej nie ma co podziwiać, tak jak pisałem, baksik nie ma nic do zaproponowania, nie ma naśladowców, nie ma innych co tak grają , do tego specjalnie kaleczy składnie, żeby nie można było się połapać - ściemka. Aaaaa i jeszcze jedno baksik, to nie dawny BAX?
Kiedyś był tu KERMIT, to był gość, wszystko co pokazywał miało sens, było przejrzyste. A teraz baksik. BAKSIK ile ty masz lat?, bo tak chcę Ciebie jakoś zakwalifikować ?
rozwaliłeś mnie tym ,,zakwalifikować,,
nieźle się uśmiałem :lol: :lol: :lol:
jak już gdzieś zakwalifikujesz Baxika to daj znać

Zakarkili
Gaduła
Gaduła

dopra pisze:
07 paź 2022, 19:56
ale wiesz to fajnie wygląda łapanie dołków i szczytów, w głowie od razu masz same zyski a zero strat. a tak się nie da niestety, kilka razy może się udać, ale w tym nie ma statystyki na dłuższą metę

tzn można pokazać taki wykres i wejście jak poniżej, złapanie samego szczytu, ale rzeczywistość jest taka że miałem zlecenia od 17.700 aż do szczytu, a te niżej skeszowałem lub na BE wybiło i finalnie jest tak pięknie
trochę daje do myślenia, dlaczego tak długo nikt nic nie mówił o baksiku. Wszyscy jakby akceptowali, to co się dzieje i to co on pisze... Trochę dziwne, bo koleś jakby pisze sam do siebie i u siebie

szuler
Maniak
Maniak

Zakarkili pisze:
07 paź 2022, 19:54
Baksik, to taki znachor który wygrywa walkę z rakiem ziołami i dymem
to tak samo jak Edyta Górniak :lol:
ona dodatkowo co wieczór na whatsappie rozmawia z yeti :lol:

Zablokowany