DayTrading: Piątek 07.06.2019
Re: DayTrading: Piątek 07.06.2019
i po ropie ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
znów Trade Wars... vol. XX... ja pierdo....e
"If music is dying musicians are killing it" - MP
ujek zamkniety +65 pipsów... Obawiam sie rozczarowania NFP wiec lepiej bylo zamknac. Moze dadza odnowic w przyszłym tygodniu na minimach
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
kermit czy jest gdzies post o wejsciu w ujka?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
jest
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a moge spytac gdzie?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
możesz
-
- Fanatyk
Imo dopiero po utrzymaniu poziomu obecnego na D1
bedzie buy UJ
bedzie buy UJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2019, 12:21 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.