20 trzeba było wypłacić i dalej grać 15stoma[/quote]TsunamiPL pisze:pewnie tak ... taki charakter...navik pisze:Navik 100 tysiącami też byś tak tłukł ?![]()
![]()
![]()
kiedyś z 15.000 zrobiłem 35.000 w dwa dni... potem to pusćiłem wszystko w tydzien...,więc wszystko możliwe....
DayTrading: Piątek 07.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.04.2017
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik pisze:20 trzeba było wypłacić i dalej grać 15stomaTsunamiPL pisze:pewnie tak ... taki charakter...navik pisze:Navik 100 tysiącami też byś tak tłukł ?![]()
![]()
![]()
kiedyś z 15.000 zrobiłem 35.000 w dwa dni... potem to pusćiłem wszystko w tydzien...,więc wszystko możliwe....
dlaego trzeba wyplacac
Latwo powiedzieć , trudniej zrobić

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ale masz potencjał, bo jednak wykręciłeś mega wynik.navik pisze:Latwo powiedzieć , trudniej zrobić![]()
The only way is up
Kiedyś też tak zrobiłem, ale miałem jak navik, w pare dni przejebałem. Teraz bym wyplacilTsunamiPL pisze:Ale masz potencjał, bo jednak wykręciłeś mega wynik.navik pisze:Latwo powiedzieć , trudniej zrobić![]()
U mnie problemem jest to , że nie potraie zamknąć pozycji... nie ważne czy jest na plusie czu minusie .... po prostu ZAMKNĄĆ!!!TsunamiPL pisze:Ale masz potencjał, bo jednak wykręciłeś mega wynik.navik pisze:Latwo powiedzieć , trudniej zrobić![]()
no i lewar...!
Większość, szczególnie po tym jak się sparzy, zamyka zbyt szybko pozycje zyskowne, a przeciąga pozycje stratne.navik pisze:U mnie problemem jest to , że nie potraie zamknąć pozycji... nie ważne czy jest na plusie czu minusie .... po prostu ZAMKNĄĆ!!!TsunamiPL pisze:Ale masz potencjał, bo jednak wykręciłeś mega wynik.navik pisze:Latwo powiedzieć , trudniej zrobić![]()
no i lewar...!
Taka psychika - bierz jak coś jest, ale nie strać...
The only way is up
My ty pitu-ritu a dane tuż tuż ... jakie prognozy ? Góra a potem dół , czy może dół i potem góra? 
Kiedyś udało mi się, w przeciągu m-ca zrobić 10000 z 1000, oczywiście, nie wiem nawet w którym momencie wszystko zjechało, ale miałem taką taktykę 100% tygodniowo
PS. W końcu coś się zaczyna dziać.
PS. W końcu coś się zaczyna dziać.
Większość, szczególnie po tym jak się sparzy, zamyka zbyt szybko pozycje zyskowne, a przeciąga pozycje stratne.
Taka psychika - bierz jak coś jest, ale nie strać...[/quote]
Da się z tego wyleczyć?
Taka psychika - bierz jak coś jest, ale nie strać...[/quote]
Da się z tego wyleczyć?