hehhe zaraz padne. jaka to formacja i jaki zasieg?
TERAZ S
SL 5 pipek na 1,391
TP 1.388
dobre RR
albo
TERAZ L
SL5 na 1,3897
TP - bez TP za to z TS na + 20
trójkącik na m1 i m5
ale mną sie nie sugeruj, dziś zarobiłem dwa pipsy na cablu i straiłem 50 na ropie
Ostatnio zmieniony 07 mar 2014, 13:18 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Zastanawia mnie sytuacja na AUD/USD. Jakas bariera na 0.913. Juz 4 raz probuja przebic i sie nie udaje.
Mecza sie juz z tym 3go godzine.
Postawie sobie S z SL na 0.914.
Formacja wiewiórki, wiewórka skoczy tam gdzie jest marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
upfx pisze:Zastanawia mnie sytuacja na AUD/USD. Jakas bariera na 0.913. Juz 4 raz probuja przebic i sie nie udaje.
Mecza sie juz z tym 3go godzine.
Postawie sobie S z SL na 0.914.
harymilloki pisze:EDEK MAX 1,39543 i to jest koniec fali 5 .... Potem konsola albo S.
czyli widze ze liczysz na cofke gdzies tak 1,378, co?