DayTrading: Piątek 07.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.03.2014
edi pyknął R1, chyba będzie dośc
https://www.tradingview.com/x/3mZYA3oi/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
weszla maszynka z dularami i ruszylo 
jak sie zacznie zle robic w europie to dopier mario pomoze, ja czekam czy puszcza stopy grubasom na 1,3950 bo tam wiekszosk bankow ma
-- Dodano: pt 07-03-2014, 13:39 --
Morgan wystopowany na 1,39

jak sie zacznie zle robic w europie to dopier mario pomoze, ja czekam czy puszcza stopy grubasom na 1,3950 bo tam wiekszosk bankow ma
-- Dodano: pt 07-03-2014, 13:39 --
Morgan wystopowany na 1,39
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

nie zdziwie się jak będą opór dobre dane z USA i jak jeb... w dół to wszystkich pozamiata, ja już tego nie doświadczę.
KIWI4ex pisze:napisze ktoś mądry coś fajnego o KIWI ? mogłby mnie ktoś pocieszyć przed łyk-endem
moze zygzak ale leiej czekac na dane z USA

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie, beda fatalne bo pogoda ale to nie zmienia faktu , ze jak byly dobre edek tez rosnalpsxor pisze:nie zdziwie się jak będą opór dobre dane z USA i jak jeb... w dół to wszystkich pozamiata, ja już tego nie doświadczę.

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ja wiem ze tu robimy day trading, ale nie zworcil nikt moze uwagi na to ze wczoraj Edzio wybil sie z miesiecznego kanalu spadkowego i dzis kontynuuje swoj rajd ku gwiazdom ? licze chociaz na retest kanalu zebym mogl sie w eL zapakowac i eS zamknac.
i zaczeło sie czepanko edka wszystkich to panów satysfakcjonuje przed dniem kobiet? 

chciwość jest dobra
wystarczy, że bezrobocie u pejsatych będzie o 0,1% gorsze od prognozy, i jebut... 1.40 ,,, a to byłby numer, że hoł, hoł, hoł, mery krysmes ; )
Jutro też jest dzień.
poruszane było, wszyscy o tym wiedzą.... nawet anlize dawałem na DT http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p660643xPabloo pisze:.......j Edzio wybil sie z miesiecznego kanalu spadkowego ....
pedro, podoba mi się ten scenariusz
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Edek zachowuje sie jak kabel z 14 lutego....
Dziś dożynki, ale next week spadnie do przynajmniej 1.3777. Obiecuje.
Wtedy można zamykać eski. Na poziomy niższe niż 1.37 bym już nie liczył, podobnie jak z kablem nie ma opcji poniżej 1.66
Dziś dożynki, ale next week spadnie do przynajmniej 1.3777. Obiecuje.
Wtedy można zamykać eski. Na poziomy niższe niż 1.37 bym już nie liczył, podobnie jak z kablem nie ma opcji poniżej 1.66
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami