bardzo ciekawa filozofiaelusia pisze:Czasem taki szybki numerek jest bardzo przyjemny![]()
![]()
![]()

bardzo ciekawa filozofiaelusia pisze:Czasem taki szybki numerek jest bardzo przyjemny![]()
![]()
![]()
przyjemny podwarunkiem jak druga strona tego chce a to był gwałt!Ciapul pisze:bardzo ciekawa filozofiaelusia pisze:Czasem taki szybki numerek jest bardzo przyjemny![]()
![]()
![]()
Czesc Bratyslawiak,alevius pisze:Może ok. 9:00 wyjdzie na jaw niecny plan Edka? Sądząc po wczorajszym szale, dziś spodziewam się naprawdę wszyskiego. A że mam beznadziejne doświadczenia z "piąteczkiem" - pozamykany jestem i obserwuję![]()
Pozdrowienia z Bratysławy
Jak tam Króliczku twoje złotkopkubiu pisze:MIAŁ BYĆ ROK dolara!! a tu mamy Taper a edek na histerycznych szczytach!
tak sie wkrece detal Baksterzy znów góra Goldmanuy znów maja swoja swoje CDS w postaci edka! - histora sie powtarza
Ja tez stoje z boku bo mi debo wyczyścili i to bez gry wstępnej
a w Portugali sie piora - atk pęknie jest w Europie
musisz to zgłosić na policję forexowąpkubiu pisze:przyjemny podwarunkiem jak druga strona tego chce a to był gwałt!Ciapul pisze:bardzo ciekawa filozofiaelusia pisze:Czasem taki szybki numerek jest bardzo przyjemny![]()
![]()
![]()
przyjemny podwarunkiem jak druga strona tego chce a to był gwałt![/quote]
bardzo ciekawa filozofia
Masz rację. Jako kobieta będę zeznawać na Twoją korzyśćpkubiu pisze:przyjemny podwarunkiem jak druga strona tego chce a to był gwałt!Ciapul pisze:bardzo ciekawa filozofiaelusia pisze:Czasem taki szybki numerek jest bardzo przyjemny![]()
![]()
![]()
Jaki gwałt, moge sie załozyc ze stała z opuszczonymi spodniami na bardzo ruchliwej forex street to i ktorys grubasek sie zatrzymał co by podwiezc..elusia pisze:Masz rację. Jako kobieta będę zeznawać na Twoją korzyśćpkubiu pisze:elusia pisze:Czasem taki szybki numerek jest bardzo przyjemny![]()
![]()
![]()
przyjemny podwarunkiem jak druga strona tego chce a to był gwałt!![]()
![]()