DayTrading: Piątek 07.02.2020
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2020
Na trasie do "Long EurUsd" poszedl komunikat na stacji ze zapier...., tory. Pociąg odwołany na blizej nie okreslony czas 

XABery czy Ty masz jeszcze eski na PLNIAQ ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Bilety na Pendolino wyprzedane !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- Šmiertelny_Nietrader
- Gaduła
zaloze sie ze duzo margin call pojdzie dzis na listku podziekowac banksterom i polozowi ta ksobie ryneczek ustaeili zeby plankton zbieral szorty.
Ale mnie wioza na kablu
tylko nie w ta strone co czeba, ale Waryjat ze mnie

Jak walnie mocno to SL nie pomoże .Jest coś takiego jak tzw . "poślizg "Šmiertelny_Nietrader pisze: ↑07 lut 2020, 15:36zaloze sie ze duzo margin call pojdzie dzis na listku podziekowac banksterom i polozowi ta ksobie ryneczek ustaeili zeby plankton zbieral szorty.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Co z tego, że się zna kierunek i postawi SL-a. Wytną SL-a i tak.. ale odrobiłem.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
No chyba sie zaczyna poważnie robic na indeksach..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
eur/try to jest skok 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
To nie o to chodzi zamknie Ci SL z opóźnieniem np: 20 pipsów od miejsca postawienia
Przyczyna zbyt forsowny rynek .Nie wszystko zadziało jak należy