DayTrading: Piątek 06.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 06.12.2013
EDZIu na 13684
a gdzie masz tp ? ja licze na okolice 1.6270psxor pisze:ja juz w eSce na kablu od 1.6370 rownego, sl 40 pipkow wyzejxPabloo pisze:Może na gbp to tylko re-test wybitego wczoraj kanału i szansa na dobranie eSki z małym stopem na wypadek powrotu ?
Co myślicie o czymś takim ?
bo zamiast edka zaczeli sprzedawac niemieckie obligacje, co spowodowało wzrost ich rentownosci a co za tym idzie pociągneło euro do góry...kk.dreamer pisze:Dlaczego po takich danych edek nie idzie w dół ,
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dzisiaj się już chyba nic nie wydarzy. Miłego dnia 

Nonfarm Payrolls i Unemployment Rate za niecałe 2hKusus pisze:Dzisiaj się już chyba nic nie wydarzy. Miłego dnia
myślę że usraki wykorzystają małą zmienność i bedo próbować wskoczyć na nowy szczyt edwardem,
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
wskoczyła mi kolejna eSka na EDKU od 1.36712.
jak zaliczymy dół to będzie pięknie jak górę to będzie NIE pięknie
jak zaliczymy dół to będzie pięknie jak górę to będzie NIE pięknie

jest jak jest
albo walna ostro w dół przed danymi a na danych powrótmolmomas pisze:myślę że usraki wykorzystają małą zmienność i bedo próbować wskoczyć na nowy szczyt edwardem,

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na edku mi wychodzi 13730
Na wykresie tygodniowym eurusd wyrysowały się dwa berety, a trzeci jest ukończony w połowie.
W każdym z ukończonych beretów występuje 9 świec, gdzie pierwszych 7 tworzy falę wzrostów, a pozostałe 2 falę spadków.
Jeżeli w ostatnim berecie brakuje 5 świec, to na eurusd można się spodziewać trzech przyszłych tygodni wzrostowych i dwóch spadkowych.
Z wykresu wynika też, że potencjał wzrostowy wyczerpuje się, ponieważ różnica otwarcia i zamkniecia drugiego beretu była na mniejszym plusie w porównaniu do beretu pierwszego.
Jeżeli zamknięcie ostatniej dziewiątej świecy trzeciego beretu wypadnie poniżej 1.3290 może to oznaczać długofalowe osłabianie euro względem dolara.
W każdym z ukończonych beretów występuje 9 świec, gdzie pierwszych 7 tworzy falę wzrostów, a pozostałe 2 falę spadków.
Jeżeli w ostatnim berecie brakuje 5 świec, to na eurusd można się spodziewać trzech przyszłych tygodni wzrostowych i dwóch spadkowych.
Z wykresu wynika też, że potencjał wzrostowy wyczerpuje się, ponieważ różnica otwarcia i zamkniecia drugiego beretu była na mniejszym plusie w porównaniu do beretu pierwszego.
Jeżeli zamknięcie ostatniej dziewiątej świecy trzeciego beretu wypadnie poniżej 1.3290 może to oznaczać długofalowe osłabianie euro względem dolara.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto gra grubo wygrać musi.