DayTrading: Piątek 06.10.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 06.10.2017
Zapuszczają szpile po 13000, ale nie mogą sięgnąć.
Ciut brakło.
Ciut brakło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
Witam, traderów
no ciekawe co będzie na dax
ale oczywiscie nie ma co wróżyć zobaczymy czy sie wszczelimy w wygraną
XAB ze swojej strony dziekuje za Twoje rozliczenie FE, pogląd, opinie
tak dla jasności aby niezasmiecać dalszą dyskusją o ewentualnej analizie FE szanownego watku DT
(bo duzo tu dyskusji ostatnio o teoretycznych załozeniach) pozwolisz ze prześle Ci na priv mój komentarz dt Twojego
Pozdrawiam
ale oczywiscie nie ma co wróżyć zobaczymy czy sie wszczelimy w wygraną

tak dla jasności aby niezasmiecać dalszą dyskusją o ewentualnej analizie FE szanownego watku DT
(bo duzo tu dyskusji ostatnio o teoretycznych załozeniach) pozwolisz ze prześle Ci na priv mój komentarz dt Twojego
Pozdrawiam
Kolejna nudna sesja się zapowiada.
dziekuje choc mysle ze to w sumie bylby ciekawszy temat niz to co codziennie leciTomasz196407 pisze:Witam, traderów
ale oczywiscie nie ma co wróżyć zobaczymy czy sie wszczelimy w wygraną![]()
Pozdrawiam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie przesadzaj, tez lubie pomarudzic, ale nie na slepo, skoro w dzien payrollsow ma wiac nuda, to co budzi w tobie emocje?? skok do klatki pelnej tygrysow??kolbi123 pisze:Kolejna nudna sesja się zapowiada.

,,,wysiadka:
sureshot pisze:nie przesadzaj, tez lubie pomarudzic, ale nie na slepo, skoro w dzien payrollsow ma wiac nuda, to co budzi w tobie emocje?? skok do klatki pelnej tygrysow??kolbi123 pisze:Kolejna nudna sesja się zapowiada.
No na dane może,a taki dax z 10 pip się ruszył do tej pory.
Nie martw się. Od 14:30 nie będzie wiało nudą.kolbi123 pisze:Kolejna nudna sesja się zapowiada.
The only way is up
-
- Fanatyk
Czekamy z niecierpliwościąTsunamiPL pisze:Nie martw się. Od 14:30 nie będzie wiało nudą.kolbi123 pisze:Kolejna nudna sesja się zapowiada.

wczoraj Merlin klina pokazywał na eu
i jest
Kliny sa fajne bo wybijaja górą-dołem
ciekawe

- fx-technik
- Fanatyk
Ropa zrobiła 20 pips w górę i w dół...kolbi123 pisze:Kolejna nudna sesja się zapowiada.
Ale, jak ktoś ogląda wykresy, zamiast tradować...
A DAX, stoi na Close D1.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2017, 11:36 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !