-- Dodano: pt 06-09-2013, 16:08 --
U JPY mamy retes do gornej bandy trojkata
Moglbys pisac tak zeby mozna bylo cie zrozumiec?Nowy123 pisze:skasowne zyski z SP500 na DIP ie - zjazdzie
pytam czy skasowane zyski jak pisalem ze na podbiciu SP500 S a HT i DIP to juz kazdy chyba wieKusus pisze:Moglbys pisac tak zeby mozna bylo cie zrozumiec?Nowy123 pisze:skasowne zyski z SP500 na DIP ie - zjazdzie
LOL... ja nadal nie rozumiem. Chociaz cien skladni i interpunkcji pomogl by w zrozumieniu Twojego szyfruNowy123 pisze:pytam czy skasowane zyski jak pisalem ze na podbiciu SP500 S a HT i DIP to juz kazdy chyba wieKusus pisze:Moglbys pisac tak zeby mozna bylo cie zrozumiec?Nowy123 pisze:skasowne zyski z SP500 na DIP ie - zjazdzie
Nie wypowiem sie na temat S&P ale GCAD to dla mnie jedna z najciekawszych par z bardzo przejrzystym PA i srednio/dlugo-terminowymi poziomami.steven69 pisze:Jakies prognozy odnosnie przyszlego tygodnia dla USD ?? Wraca trend wzrostowy ??
Czy sytuacja na SP500 nie ma korelacji z USDEUR ??
I jeszcze co myslicie o GBPCAD ??
LOL... ja nadal nie rozumiem. Chociaz cien skladni i interpunkcji pomogl by w zrozumieniu Twojego szyfruZielonaMgielka pisze:pytam czy skasowane zyski jak pisalem ze na podbiciu SP500 S a HT i DIP to juz kazdy chyba wieNowy123 pisze:Moglbys pisac tak zeby mozna bylo cie zrozumiec?Kusus pisze:skasowne zyski z SP500 na DIP ie - zjazdzie
Nie wypowiem sie na temat S&P ale GCAD to dla mnie jedna z najciekawszych par z bardzo przejrzystym PA i srednio/dlugo-terminowymi poziomami.steven69 pisze:Jakies prognozy odnosnie przyszlego tygodnia dla USD ?? Wraca trend wzrostowy ??
Czy sytuacja na SP500 nie ma korelacji z USDEUR ??
I jeszcze co myslicie o GBPCAD ??
ja czekam siedzie na S od 9210 9205uciekinier pisze:Kurczak a masz jakaś wizje na kandoo, w/g mnie powinien na południe zapie*dalać ale tak jakby coś go trzyma.