DayTrading: Piątek 06.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 cze 2014, 00:00

Wzrost
15
45%
Bez zmian
2
6%
Spadek
16
48%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 06.06.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

@luxtorpeda

nie szydzę z twojej opinii tylko z bessy w czasie hossy podczas korekty tejże hossy:D , jeszcze sporo edzio musi spaść żeby mówić o zmianie trendu no kaman , niech ci ta bessa przyjdzie ale nie nazywaj korekty bessą bo to śmieszy ;)

i doceń jaki jestem miły dla ciebie za tych "frajerów" co kupują - poprostu nie lubie kopać leżącego :wink:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Luxtorpeda ma dużą wiedzę o rynku i myślę że jest dobrym traderem, niestety jego styl prowadzenia konwersacji jest nie do przejścia, zresztą pogadacie sobie, zobaczycie.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

cajto pisze:Luxtorpeda ma dużą wiedzę o rynku i myślę że jest dobrym traderem, niestety jego styl prowadzenia konwersacji jest nie do przejścia, zresztą pogadacie sobie, zobaczycie.
mówiąc że ma duzą wiedze o rynku zgadzasz się z nim że mamy besse na edku ? no kaman ty też ? rozumiem jakby dodał że krótkoterminowo załóżmy na interwale h1 ale i na h1 po wczorajszym można wstępnie pisać o próbie zmiany trendu spadkowgo
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

IMO mamy odwrócenie trendu na wysokich TF na spadkowy, teraz pora na korektę.
Ale może być jej zanegowanie i dalszy zjazd, zerknij sobie na ruch od 1.37 do 1.2750 - jedna korekta na szczycie, a potem same PB, to było prawie 1000P

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

:mrgreen: :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

cajto pisze:IMO mamy odwrócenie trendu na wysokich TF na spadkowy, teraz pora na korektę.
Ale może być jej zanegowanie i dalszy zjazd, zerknij sobie na ruch od 1.37 do 1.2750 - jedna korekta na szczycie, a potem same PB, to było prawie 1000P
z toba się zgodzę odwrócenie trendu (prawdopodobnie) ale nie bessa bo to już błąd logiczny a koleś innych chcę logiki uczyć strasznie drażniące to jest wiec nie omieszkałem zareagować :D

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

cajto pisze:niestety jego styl prowadzenia konwersacji jest nie do przejścia, zresztą pogadacie sobie, zobaczycie.
Zgadzam się, że moje wypowiedzi mogą być odbierane jako kontrowersyjne albo wręcz agresywne, ale stosuje taki styl, ponieważ nie lubię "gadania o niczym". Giełda to nie demokracja (na szczęście) i prawda nie leży tam, gdzie krzyżują się nasze zdania. Albo się ją ma albo nie. Problemem na tym forum nie jest brak wiedzy czy doświadczenia ale sposób myślenia - myślenie życzeniowe, jakieś wyobrażenia, projekcje. Jak ktoś chce zacząć zarabiać, to czas zacząć to robić w inteligentny sposób.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

lukpiasek pisze:
cajto pisze:Luxtorpeda ma dużą wiedzę o rynku i myślę że jest dobrym traderem, niestety jego styl prowadzenia konwersacji jest nie do przejścia, zresztą pogadacie sobie, zobaczycie.
mówiąc że ma duzą wiedze o rynku zgadzasz się z nim że mamy besse na edku ? no kaman ty też ? rozumiem jakby dodał że krótkoterminowo załóżmy na interwale h1 ale i na h1 po wczorajszym można wstępnie pisać o próbie zmiany trendu spadkowgo
Wstępnie.. to jest dobre słowo ) Bliższe prawdy będzie to, że mamy trend boczny z fałszywym wybiciem w dół podczas wczorajszego ECB. Natomiast faktem jest to, że ciężko znaleźć jakikolwiek sygnał do kontynuacji spadków w tej chwili, 1,367 szczyt z 27 Kwietnia trzyma ale to trochę mało:) Może NFP będzie w stanie rozruszać trochę EUR/USD i wskazać kierunek bardziej czytelnie.

Ankieta Bloomberga odnośnie dzisiejszego NFP. Dwie kosmiczne prognozy na 110tyś i 350 tyś.. to chyba na zasadzie a ch... strzele liczbę z kosmosu może kiedyś trafię i będę opowiadał, że jestem guru ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

lukpiasek pisze: toba się zgodzę odwrócenie trendu (prawdopodobnie)
Post wcześniej pisałeś, że mamy hossę - nie wycofuj się teraz z tego co napisałeś, zobaczymy wieczorem kto miał rację :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

EUR USD powolne opadanko

Zablokowany