Będzie podobnie jak ze złotem. Wzrost dynamiki w okolicach 2000 pkt, dojdą może do 2100 dynamika będzie wzrastać - zlecenia kupna, 2200 - to samo, może jeszcze 2300 po czym szpila w dół do 1800-1700.lukpiasek pisze:korekta na s&p ma szanse sie pojawic ale w stylu 2-3% to jest zyt silny trend wzrostowy żeby nie poszli powyżej 2000pkt tam ile musi byc sl-ów grajacych na spadki
https://www.tradingview.com/v/epUA1Rai/
DayTrading: Piątek 06.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 06.06.2014
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
To coś dla francuza CAC40 max 4626 (fajna liczba):)
- harymilloki
- Maniak
Co do sp500 to mamy wybicie z trójkąta kończącego. Teoria Eliota mowi ze takie wybicia czesto występują w koncu trzeciej lub piatej fali. Mysle ze spadki sa bardzo realne.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- harymilloki
- Maniak
Koniec trojkata konczacego jest zapowidzia bessy w tym momecie. Jedyne co mnie niepokoi to to mocne wybicie ale traktuje to dzien dzisiejszy jako falszywke. Odnosnie sp500
"cierpliwość popłaca..."
- helpfinance
- Stały bywalec
Prognoza gold
Witam
Wg mnie na goldzie uklepuje się dołek po korekcie fali 1 , fala B wystąpiła jako trójkąt pędzący ,fale A i C jako impulsy, teoretyczny zasięg fali 3 to ok 1580 $, możliwe jest jeszcze raz testowanie poziomu 1240 .
Pozdrawiam
Wg mnie na goldzie uklepuje się dołek po korekcie fali 1 , fala B wystąpiła jako trójkąt pędzący ,fale A i C jako impulsy, teoretyczny zasięg fali 3 to ok 1580 $, możliwe jest jeszcze raz testowanie poziomu 1240 .
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lepiej nie grać niż stracić.
Co Cię upoważnia do nazwania tego trójkąta KOŃCZĄCYM?harymilloki pisze:Koniec trojkata konczacego jest zapowidzia bessy w tym momecie. Jedyne co mnie niepokoi to to mocne wybicie ale traktuje to dzien dzisiejszy jako falszywke. Odnosnie sp500
Czy oby to nazewnictwo nie jest chciejstwem?
Padną wiarygodne sygnały, wtedy nazwiemy rzeczy po imieniu.

Re: Prognoza gold
Ciekawie to wyglądahelpfinance pisze:Witam
Pozdrawiam
-- Dodano: 08 cze 2014, 13:28 --
Jest to struktura eliotowska - TUK trójkąt ukośny kończącykarnak pisze:
Co Cię upoważnia do nazwania tego trójkąta KOŃCZĄCYM?
Według mnie złoto, analizując średnioterminowo, będzie dalej spadło, z pogłębieniem dołka z czerwca ubiegłego roku i ruchem w kierunku 1000 cel fali 5:
Re: Prognoza gold
sprawdź w jakim przedziale mieści się skuteczność tejże foramacji ? bo mnie wygląda że bedzie ona oscylować wokół 50% skutecznościBemowo1 pisze:Ciekawie to wyglądahelpfinance pisze:Witam
Pozdrawiam
-- Dodano: 08 cze 2014, 13:28 --
Jest to struktura eliotowska - TUK trójkąt ukośny kończącykarnak pisze:
Co Cię upoważnia do nazwania tego trójkąta KOŃCZĄCYM?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem