35 40 45 49 nastepne poziomy juz ustawione sa pod wykupienie ale u mnie luzik bo indeksy to tylko czesc grania portfela glownie to waluty jak pisalem czy podjada 100 ptk czy wyzej to dla mne nie bez roznicy pierwszy cel osiagnety na drugim czekamhighend pisze:to ile masz już tych eS ? coś było od 1940 pamiętam, a wcześniej?Nowy123 pisze:o nie myslalem ze mi wpadnie po 1949 jeszcze S juz dzis![]()
DayTrading: Piątek 06.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 06.06.2014
Pisałem wczoraj, czy przedwczoraj że Dax jest zbyt słaby w stosunku do giełd w Hiszpanii i Francji.
Lecimy grubo powyżej 10 tyś.
The only way is up
Ok, a jakie TP? Bo SL rozumiem nie ma?Nowy123 pisze:35 40 45 49 nastepne poziomy juz ustawione sa pod wykupienie ale u mnie luzik bo indeksy to tylko czesc grania portfela glownie to waluty jak pisalem czy podjada 100 ptk czy wyzej to dla mne nie bez roznicy pierwszy cel osiagnety na drugim czekamhighend pisze:to ile masz już tych eS ? coś było od 1940 pamiętam, a wcześniej?Nowy123 pisze:o nie myslalem ze mi wpadnie po 1949 jeszcze S juz dzis![]()
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
A ja myślę, że ktoś chce żebyśmy tak myśleli. I zapakowali się drobni w L.TsunamiPL pisze:Pisałem wczoraj, czy przedwczoraj że Dax jest zbyt słaby w stosunku do giełd w Hiszpanii i Francji.
poza tym ładnie pokazać (przez weekend), że DAX jest na 10.000 punktach.
Portale już piszą, że indeksy na historycznych maksimach (SP) itd.... co to oznacza? SELL panie sell.
Może to głupie myślenie, ale zawsze jakieś

Nie mówię, że będą jakieś mega spadki, ale korekta choćby na SP się nalezy jak psu buda - przynajmniej na 1900 punktów.
Nowy123 - dobrze myślę?

highend pisze:A ja myślę, że ktoś chce żebyśmy tak myśleli. I zapakowali się drobni w L.TsunamiPL pisze:Pisałem wczoraj, czy przedwczoraj że Dax jest zbyt słaby w stosunku do giełd w Hiszpanii i Francji.
poza tym ładnie pokazać (przez weekend), że DAX jest na 10.000 punktach.
Portale już piszą, że indeksy na historycznych maksimach (SP) itd.... co to oznacza? SELL panie sell.
Może to głupie myślenie, ale zawsze jakieś
Nie mówię, że będą jakieś mega spadki, ale korekta choćby na SP się nalezy jak psu buda - przynajmniej na 1900 punktów.
Nowy123 - dobrze myślę?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: DayTrading: Piątek 06.06.2014
Moja nominacja do tekstu tygodnia... Brawo Highendhighend pisze: Może to głupie myślenie, ale zawsze jakieś
... tak 3maj...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: Odp: DayTrading: Piątek 06.06.2014
3mam 3mam i nie narzekamCiapul pisze:Moja nominacja do tekstu tygodnia... Brawo Highendhighend pisze: Może to głupie myślenie, ale zawsze jakieś
... tak 3maj...

więc to "zawsze jakieś" było w tym kontekście

Witam, jestem początkującym graczem i mam do was pytanie dotyczące dzisiajszej sesji. Czemu po dość optymistycznych danych z USA o zwiększeniu zatrudnienia poza rolnictwem oraz o takiej samej stopie bezrobocia jak w poprzednim raporcie dolar tak bardzo poleciał w dół ? Bardzo interesuje mnie odpowiedź na to pytanie i liczę że podzielicie się waszymi opiniami
Pozdrawiam
Pozdrawiam