z wzajemnością

z wzajemnością
Baxik jestes zlosliwy ale niech tak zostanie .baxik pisze: 06 sty 2023, 14:14 spoko beze mnie byloby tu gwarno i ciekawiej
nie raz to widzialem
pisze tu z 10 osob gora
powyzej setki moze ze trzy czyta
a o rynku 3-4 osoby w porywach 5 raz w tygodniu lub dwa
a najwiecej sie doktorek udziela i tomaszek z przerwami miesiac lub dwa/ jak go ktos wkrwi![]()
o wlasnieMERLIN pisze: 06 sty 2023, 14:33 W czym wam Bax przeszkadza ? Zielonego już pogoniliście z tego forum ,teraz chcecie to zrobić z Baxem ? jeżeli ktoś nie ma ochoty czytać jego postów to przypominam jest funkcja ignoruj
nie musisz kolego przypominać tegoMERLIN pisze: 06 sty 2023, 14:33 W czym wam Bax przeszkadza ? Zielonego już pogoniliście z tego forum ,teraz chcecie to zrobić z Baxem ? jeżeli ktoś nie ma ochoty czytać jego postów to przypominam jest funkcja ignoruj
Nikt nikogo nie wygania z forumMERLIN pisze: 06 sty 2023, 14:33 W czym wam Bax przeszkadza ? Zielonego już pogoniliście z tego forum ,teraz chcecie to zrobić z Baxem ? jeżeli ktoś nie ma ochoty czytać jego postów to przypominam jest funkcja ignoruj
trudno sie z takim tekstem/postem zgodzićdoktorek pisze: 06 sty 2023, 14:37Nikt nikogo nie wygania z forumMERLIN pisze: 06 sty 2023, 14:33 W czym wam Bax przeszkadza ? Zielonego już pogoniliście z tego forum ,teraz chcecie to zrobić z Baxem ? jeżeli ktoś nie ma ochoty czytać jego postów to przypominam jest funkcja ignoruj
ale tez nie wszystcy musza sie zgadzac co napisze Baxik![]()
Po kiego pisać ze cos nie ma sensu?sp500 bp
doszedlem do wniosku ze trzymanie lki na ske przy piatku e srodku miedzy 3800a 3900
nie ma sensu
urosna to zaczne ski spadma lki i tyle
dolarki i us100 tez bp
mam lki edek i ropka /na gł tylko 1lka na ropie/ pap
1,5 godziny za pozno podajesz zeby ktos skorzystal
pomyliłem się o 2 pipsy i już wielkie halo