rambo80 pisze:gnojki jedne i tyle ale zobaczymy od poniedziałku![]()
![]()
wybiję im z głowy św mikołaja jak złapię za jaja
szybko jeszcze podbijanka co by zamknac na zielono ahahh algosie szybko szybko

-- Dodano: pt 05-12-2014, 23:02 --
przypomnam kabla
rambo80 pisze:gnojki jedne i tyle ale zobaczymy od poniedziałku![]()
![]()
kabla nic nie rozumiem jak grać ale odpoczywaj kolego i dzięki za cały tydzieńNowy123 pisze:rambo80 pisze:gnojki jedne i tyle ale zobaczymy od poniedziałku![]()
![]()
szybko jeszcze podbijanka co by zamknac na zielono ahahh algosie szybko szybko![]()
-- Dodano: pt 05-12-2014, 23:02 --
przypomnam kabla
Masz cos ciekawego dla edka/kabla?karnak pisze:Kanał amerykańskiej hossy na DJIA w interwale miesiecznym i tygodniowym - może być ślizganie się wykresu po górnej bandzie kanału, zresztą sądzę, że inteligentni wyciągną z tego oglądu właściwe wnioski:
Jeśli mnie posłuchają na EDku to może taki wariant:niceone pisze:Masz cos ciekawego dla edka/kabla?karnak pisze:Kanał amerykańskiej hossy na DJIA w interwale miesiecznym i tygodniowym - może być ślizganie się wykresu po górnej bandzie kanału, zresztą sądzę, że inteligentni wyciągną z tego oglądu właściwe wnioski:
Pasuje mi, bo powoli juz sie obkrecam na L srednioterminowo juz bez SL, jestem w stanie wytrzynac poziom 1.00 usredniajac, eSki walilem od 1.38-1.39 jak poerwszy raz byly te poziomy ponad rok temu. Moj target na eski juz zostal osiagniety. Za duze ryzyko teraz na eS.karnak pisze:Jeśli mnie posłuchają na EDku to może taki wariant:niceone pisze:Masz cos ciekawego dla edka/kabla?karnak pisze:Kanał amerykańskiej hossy na DJIA w interwale miesiecznym i tygodniowym - może być ślizganie się wykresu po górnej bandzie kanału, zresztą sądzę, że inteligentni wyciągną z tego oglądu właściwe wnioski: