To jak sprawdzić nową strategię, metodę lub wskaźnikyeahman pisze: 05 lip 2019, 12:32 moim zdaniem demo ma sie nijak do prawdziwego rynku
nie ma kasy nie ma emocji a to glowna bariera w udanych trejdach

znasz sposoby

rozumiem "moczyć"

To jak sprawdzić nową strategię, metodę lub wskaźnikyeahman pisze: 05 lip 2019, 12:32 moim zdaniem demo ma sie nijak do prawdziwego rynku
nie ma kasy nie ma emocji a to glowna bariera w udanych trejdach
Chyba wywołałem "burze"
a o czym tu rozmawiamy jeżeli uważasz że strategia nie jest częścią handlu to OKyeahman pisze: 05 lip 2019, 12:48 chyba nie zrozumiałeś że rozmawialiśmy o handlowaniu (aspekt przezywania emocji) a nie o wdrażaniu nowych strategii
zreszta moim zdaniem strategie czesto trzeba modyfikować (z mojego doswiadczenia) i jesli cos przetestjesz na demo w realu mozesz wlasnie moczyc bo juz przestanie byc to aktualne (wpływ aktywnosci cyklicznej komercyjnych)
OK masz racje - z dużej,XAB pisze: 05 lip 2019, 12:56 tomasz sprawdzenie na demo
moja piramidka np
od 12500-12900 ustawiam oczekujace i sl na 13100 i zagladam we wrzesniu bez zadnej pracy na kompie
jak to wyszlo inaczej niz to moje skubanie
na realnym rynku tak nie zrobilbym bobym sie poprostu bal
a zacytuj mnie prosze gdzie ja tak napisalem..Andreasgp pisze: 05 lip 2019, 12:57 a o czym tu rozmawiamy jeżeli uważasz że strategia nie jest częścią handlu to OK![]()