Spoko ale na razie dax ma dwa razy bliżej do szczytów niż do 9800 więc gdzie tu racja ?highend pisze:Dax 9800 nadal w grze. Ale chlopaki smiali sie.
Jak bede na kompie to wkleje
DayTrading: Piątek 05.06.2015
Re: DayTrading: Piątek 05.06.2015
Racja bedzie jak sie spelni. Na razie dax jest w trendzie spadkowym i sporo juz bylo osob z grrrubym L bez SL. Gdzie oni sa?rexex pisze:Spoko ale na razie dax ma dwa razy bliżej do szczytów niż do 9800 więc gdzie tu racja ?highend pisze:Dax 9800 nadal w grze. Ale chlopaki smiali sie.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- BirnbaumTrader
- Uczestnik
Witam!
Tak sobie podglądam tutaj jakiś czas i spodobało mi się tutaj. Jestem traderowym bobaskiem i mam więcej minusów niż plusów, ale bawię się dobrze i jeżeli faktycznie da się na tym zarabiać, to będzie jeszcze lepiej. W zasadzie wszystko rozumiem co tutaj czytam, jednego tylko "terminu" nie mogę rozszyfrować, mianowicie: co to takiego te/ta/to/ci "Oandianie" (?).
Więc cóż, tak tylko się witam, raczej będę czytał niż coś pisał, póki co, to nie bardzo miałbym o czym pisać, dlategoż chwilowo tylko wszystkich serdecznie pozdrawiam!
Tak sobie podglądam tutaj jakiś czas i spodobało mi się tutaj. Jestem traderowym bobaskiem i mam więcej minusów niż plusów, ale bawię się dobrze i jeżeli faktycznie da się na tym zarabiać, to będzie jeszcze lepiej. W zasadzie wszystko rozumiem co tutaj czytam, jednego tylko "terminu" nie mogę rozszyfrować, mianowicie: co to takiego te/ta/to/ci "Oandianie" (?).
Więc cóż, tak tylko się witam, raczej będę czytał niż coś pisał, póki co, to nie bardzo miałbym o czym pisać, dlategoż chwilowo tylko wszystkich serdecznie pozdrawiam!
Niech Trend będzie z Wami
- uciekinier
- Pasjonat
Żeby dax zjechał na 9800 to Grecja musiała by wyjść z € , a Niemcy i inni nie dopuszczą do tego bo zaraz pojawili by się inni kandydaci np Hiszpania gdzie na jesieni są wybory i sporym poparciem cieszy się partia podobna do Syrizy greckiej, a dalej co .... ? Włochy, Portugalia ??? i € pozamiatane na amenrexex pisze:Spoko ale na razie dax ma dwa razy bliżej do szczytów niż do 9800 więc gdzie tu racja ?highend pisze:Dax 9800 nadal w grze. Ale chlopaki smiali sie.

A indexy wypie*dolą dziurę w monitorze od góry

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
A moze grubasy juz popakowali S i teraz nieoczekiwany zjazd indeksow jak krach w 2008?
Ostatnio zmieniony 05 cze 2015, 13:30 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
troche humora co do wydążeń ostatnich
-- Dodano: pt 05-06-2015, 13:33 --
USD JPY uwaga juz cos kreca
-- Dodano: pt 05-06-2015, 13:33 --
USD JPY uwaga juz cos kreca

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na edku , zjechali do poziomow z koncowki sesji USA i dalej gora ??!! niewiem co sie tam dzieje hehe , zamykam swoje L z maly zyskiem i poobserwuje.
- roberttheus
- Maniak
dobry humor hehehe. . to jakie jest Twoje nastawienie na dane>>?? 14:30. Ja mam nadzieję na zjazd w dół na indeksach
windsurfing na falach trendu
roberttheus pisze:dobry humor hehehe. . to jakie jest Twoje nastawienie na dane>>?? 14:30. Ja mam nadzieję na zjazd w dół na indeksach
pokazalem wczesniej z wykersem jesli lepsze to ABC C w dol lub jako 3 troche gorsze ale nad 200 tys to podbitka wyzej na reguralna lub nie regularna
ogolnie pierwszy post z komentarzem do stop %
-- Dodano: pt 05-06-2015, 14:02 --
SL mam przestawione na 50 pipsa zysku z Shotow wczorajszych i czekam

-- Dodano: pt 05-06-2015, 14:05 --
ja k zdaze zamkna z reki jak beda duzo gorsze to bedze wiecej a jak lepsze to wiadome

- roberttheus
- Maniak
mój cel na dax to 10800 ale czuję że dziś mogą odbić po danych
windsurfing na falach trendu