Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie. Gospodarka jest w bardzo dobrym stanie jak widać. Spadek bezrobocia + wzrost płac = inflacja ...atlanticos pisze:wcale nie slabe... mniej wiecej taki odczyt byl w cenach ze wzgledu na warunki pogodowe w USA... a srednia z 2 miesiecy i tak bardzo dobraMR. D pisze:NFP słabe, ale bezrobocie spadło nieoczekiwanie do 4,9 .... no i co teraz ? wzrosło wynagrodzenie przeciętne i płace w sektorze przemysłowym. Mają teraz zagadkę ;-)
FED do swoich prognoz przyjmował bardzo bezpieczną wartość 100tys co miesiąc jakby ktoś zapomniał
DayTrading: Piątek 05.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 05.02.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Teraz w dół Edek.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- magura2004
- Pasjonat
zarobki do góry też poszłyatlanticos pisze:wcale nie slabe... mniej wiecej taki odczyt byl w cenach ze wzgledu na warunki pogodowe w USA... a srednia z 2 miesiecy i tak bardzo dobraMR. D pisze:NFP słabe, ale bezrobocie spadło nieoczekiwanie do 4,9 .... no i co teraz ? wzrosło wynagrodzenie przeciętne i płace w sektorze przemysłowym. Mają teraz zagadkę ;-)
FED do swoich prognoz przyjmował bardzo bezpieczną wartość 100tys co miesiąc jakby ktoś zapomniał
przecież on pisał że gra na fundamenty to dla niego powszedni chleb zinterpretować a pytajnik dał tylko zaczepnieatlanticos pisze:wcale nie slabe... mniej wiecej taki odczyt byl w cenach ze wzgledu na warunki pogodowe w USA... a srednia z 2 miesiecy i tak bardzo dobraMR. D pisze:NFP słabe, ale bezrobocie spadło nieoczekiwanie do 4,9 .... no i co teraz ? wzrosło wynagrodzenie przeciętne i płace w sektorze przemysłowym. Mają teraz zagadkę ;-)

-
- Fanatyk
dobrze ze powiedziałesfx-technik pisze:Teraz w dół Edek.

- fx-technik
- Fanatyk
Nie chce mi się szukać, ale oba scenariusze, typowe, opisałem wczoraj.Tomasz196407 pisze:dobrze ze powiedziałesfx-technik pisze:Teraz w dół Edek.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Fanatyk
bez komentarzafx-technik pisze:Nie chce mi się szukać, ale oba scenariusze, typowe, opisałem wczoraj.Tomasz196407 pisze:dobrze ze powiedziałesfx-technik pisze:Teraz w dół Edek.

Trzeba wyciąć trochę L-kowiczów do 1.11i dalej góra 

Zolo pisze:Trzeba wyciąć trochę L-kowiczów do 1.11i dalej góra
Zapomnij
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Dokladnie!fx-technik pisze:Teraz w dół Edek.
Pyklo fibo423 M30 co pokazywalem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami