a ja mówię L na edku podobny zasięgfx-technik pisze:
-- Dodano: 05 lut 2016, 11:39 --
Na ten moment S na Edku z targetem ok. 30 pips.
L na DAX30 z podobnym targetem.
na M30 flaga
a ja mówię L na edku podobny zasięgfx-technik pisze:
-- Dodano: 05 lut 2016, 11:39 --
Na ten moment S na Edku z targetem ok. 30 pips.
L na DAX30 z podobnym targetem.
Drogi kolego wyjaśnij mi proszę jaki jest cel Twojej aktywności na tym forum, bo nie bardzo umiem wyliczyć wartość dodaną czy ujemną Twojej obecności.fx-technik pisze:A może i Fibonacci:
Generalnie, nuda!andrut pisze:Drogi kolego wyjaśnij mi proszę jaki jest cel Twojej aktywności na tym forum, bo nie bardzo umiem wyliczyć wartość dodaną czy ujemną Twojej obecności.fx-technik pisze:A może i Fibonacci:
Może napisz coś z sensem to pogadamyfx-technik pisze:Generalnie, nuda!andrut pisze:Drogi kolego wyjaśnij mi proszę jaki jest cel Twojej aktywności na tym forum, bo nie bardzo umiem wyliczyć wartość dodaną czy ujemną Twojej obecności.fx-technik pisze:A może i Fibonacci:
Trading jest bardzo nudną czynnością, dodatkowo nie ma z kim pogadać,
chociaż znajomych foreksowiczów jest u mnie multum.
A co konkretnie?Cblondyn pisze: Może napisz coś z sensem to pogadamy. Miłego dnia i udanych trejdów wszystkim
To takie badanie na razie, podpuchy.TsunamiPL pisze:Komputery zaczynają pokazywać kierunek na edku
Mnie o to pytasz? Może opisz swoją genialną strategie? Chetnie popatrzefx-technik pisze:A co konkretnie?Cblondyn pisze: Może napisz coś z sensem to pogadamy. Miłego dnia i udanych trejdów wszystkim
Właśnie tego nie umiem zrozumieć.Cblondyn pisze:Mnie o to pytasz? Może opisz swoją genialną strategie? Chetnie popatrzefx-technik pisze:A co konkretnie?Cblondyn pisze: Może napisz coś z sensem to pogadamy. Miłego dnia i udanych trejdów wszystkim
. W końcu człowiek uczy sie całe życie