myślę że dopiero po weekendzie ;/lutek pisze:zaraz edek przyspieszy
DayTrading: Piątek 04.12.2015
Re: DayTrading: Piątek 04.12.2015
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
podobnie kombinuje, tylko jeszcze wybicie nowego dołka i póżnej robimy Cczyjawiem pisze:No wiesz ciężkie pytanie. Ja to widze tak w krótkim terminie.Tomasz196407 pisze:Czyjawiem,czyjawiem pisze:Siema ekipa. Coś cicho tutaj. Czyżby weakend?![]()
niżej moje spojżenie na edka. Co myślicie?
niemiaszeknależy się
jest odbicie, tylko czemu akurat oznaczyłeś ABC oczywiście w sensie korekta czy impuls,
osobiście na ten moment oznaczenie mógłbym 1/A 2/B i 3/C,
zakładasz tylko tam korekte ? i jeszcze jaką korekte
Jeżeli miało by być coś więcej pewnie musiał by być najpierw retest 1.05000
Dużo ludzi mówi o tym ze korekta jest już zakończona i lecimy w przepaść ale jak widac po wczorajszym dniu nie jest to takie proste. Wydaje mi sie że coś za szybko.
Niżej wróżenie z fusów:

wyk.03-12
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

wiedziałem, że we wczorajszym wyskoku edka musi być jakaś głębsza idea:
wkońcu święta idą...Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ludzie... dziwnie ten wykres czytacie, w najbliższym czasie powrót na edku spowrotem w okolice 1.05 czy 1.06 to utopia.
Dopóki strefa na edku 1.0875 1.0825 nie pęknie, to nawet nie ma co myśleć o jakiś większych spadkach...
Nawet jeżeli po NFP kurs spadnie w dół o te 100-200 pips, to imo to będzie super promocja to ładowania się w elki.
Wczoraj poszły ogromne pieniądze na rynek i mało tego, w cieniu jawnej manipulacji ( pozdro financial times & Goldman sachs) - naprawdę nie ma sensu się z tym bić.
Na moje najbliższe targety dla edka to 1.1125 lub względnie 1.1325.
Dopóki strefa na edku 1.0875 1.0825 nie pęknie, to nawet nie ma co myśleć o jakiś większych spadkach...
Nawet jeżeli po NFP kurs spadnie w dół o te 100-200 pips, to imo to będzie super promocja to ładowania się w elki.
Wczoraj poszły ogromne pieniądze na rynek i mało tego, w cieniu jawnej manipulacji ( pozdro financial times & Goldman sachs) - naprawdę nie ma sensu się z tym bić.
wig idzie jak szalony
-- Dodano: 04 gru 2015, 10:42 --
-- Dodano: 04 gru 2015, 10:42 --
niech łapia eski kazdy ma wolny wybórMpapiez pisze:Ludzie... dziwnie ten wykres czytacie, w najbliższym czasie powrót na edku spowrotem w okolice 1.05 czy 1.06 to utopia.
zastanawiam się co będzie pierwszym impulsem żeby ceny ropy jednak poszły trochę w górę ?? jakiś konflikt ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
o, a tutaj jest nawet aniołek na czubku:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w jaki sposób mógłby osiągnąć te 1,12 1-1,14 , przecież polityki są nadal rozbieżne, Rynek po prostu przecenił decyzje EBC i lokomotywa się trochę za mocno rozpędziła, moim zdaniem teraz czeka nas stabilizacja w okolicach 1,08 i powrót do kolejnych spadków ale to będzie zależało w dużej mierze od FED i tego czy z kolei oczekiwania rynku co do FED nie są przesadzone. Moim zdaniem 1.08 będzie dobrym punktem wyjścia zarówno do potencjalnych spadków jak i wzrostów na EURUSD , z tym że co do potencjalnych wzrostów na razie nie widzę racjonalnych przesłanek.
jestem świadomy swojej niekompetencji, ale walczę z tym 

1.1125 ok ale 1.1325 będzie ciężkoMpapiez pisze:Ludzie... dziwnie ten wykres czytacie, w najbliższym czasie powrót na edku spowrotem w okolice 1.05 czy 1.06 to utopia.
"Dziś konfa MF o toksycznych opcjach walutowych o 12:00. Nowa niespodzianka dla banków, czy tylko nowe interpretacje podatkowe strat?" - K. Krasuski (Bloomberg)