DayTrading: Piątek 04.05.2018
Re: DayTrading: Piątek 04.05.2018
unruhe tak jest na tym forum ufaj mi,ludzie czytają i myślą że my same fachowce jesteśmy i zajmują pozycje(też tak robiłem na początku kariery z forex)dlatego co niektórzy już mają stopkę która wszystko wyjaśnia.
Ok, spoko.dalan pisze:unruhe tak jest na tym forum ufaj mi,ludzie czytają i myślą że my same fachowce jesteśmy i zajmują pozycje(też tak robiłem na początku kariery z forex)dlatego co niektórzy już mają stopkę która wszystko wyjaśnia.
Tylko ja nikogo nie zachęcam do branie pozycji.
Każdy sam za siebie decyduje...
Wygląda na to , że macie rację.navik pisze: w piątki popołudniu obranego kierunku juz raczej nie zmieniają do zamkniecia - kiedyś to Kermit napisał i sobie zapamietałem ( sprawdza sie bardzo czesto)
Też to sobie zapisze i zapamiętam

Ok miłego weekendu

Wszystko jest ważne i sie przydaje jesli robimy rzetelną analizę.dalan pisze:Nieśmiertelny fajnie to analizujesz,ja jestem tylko wzrokowcem wykresowym,nigdy nie czytam niewsów,nie patrzę w kalendarz ekonomiczny i próbuję nie czytać forum.Nie wiem czy jest to dobre czy nie(czy może to zwiększyć moje odds czy nie),ale na listku to będzie dla mnie wyzwanie.
Robię wypad z listka, liczylem na jakiego gonga na koniec gdy juz wszyscy odpuszczą a tu raczej chill i piątkowe piwko zwycięstwa. Milego

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
unruhe każde spojrzenie na rynek z własnej perspektywy jest mile widziane(wszyscy tego potrzebujemy)ale nie mów teraz okazja na sell,jak chcesz to robić to rób.Tylko żebyś wiedział jak z tego wybrnąć.
-- Dodano: pt 04-05-2018, 20:36 --
Nice one Nieśmiertelny i piąteczka n weekend
.
Nice one Nieśmiertelny i piąteczka n weekend

Ok, tylko zauważ, że ja tam dałem znak zapytania więc to nie było twierdzenie tylko pytanie w zasadzie.dalan pisze:unruhe każde spojrzenie na rynek z własnej perspektywy jest mile widziane(wszyscy tego potrzebujemy)ale nie mów teraz okazja na sell,jak chcesz to robić to rób.Tylko żebyś wiedział jak z tego wybrnąć.
Dzięki za odpowiedzi Twoje i Navika.
Przyjąłem do wiadomości

-
- Fanatyk
Te 147 to taka zasadzkanavik pisze:dobry ...Tomasz196407 pisze:wystarczy,Tomasz196407 pisze:GJ na wybicie dołka
to teraz ja pipsy biore![]()
-- Dodano: 04 maja 2018, 14:03 --
styka. skrzynka browara jest
na 147 sie przyczaje i zapoluje na L

unruhe sorry nie widziałem tego znaku.Tylko z charakteru bronię tych co zaczynają.Gdzie jest Dadas?
Dla mnie na zaznaczonych H4 jest sukcesywne dobieranie up. ciepło może się zrobić dopiero na 1.2800-15.Nieśmiertelny Trader pisze:Powiem Ci Cajto szczerze ze dla mnie to wyglada na trójkąt rozszerzający się, a z tego moze wywalić śmiało dołemcajto pisze:Uważaj, żeby zamiast złota nie została ci garść tombakuNieśmiertelny Trader pisze:Coś nie na rękę im po skarb, za duzo chętnych 80-20%. Takie dane i ledwo co drgneli ale obstawiam ze to czesc strategii na wątpiących.![]()
+ dane + ubity szczyt. We will see... (...)
We will...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oczekujące mi nie weszło na 147 , brałem z palca ciut wyżej . Przejdą to raczej bez problemu tak jak pisałeś . Odbicie było bardzo słabiutkie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ale żaden szanujący się trader nie zagra na cudza analize jesli sie z nia nie zgadza a tym bardziej nie rozumie. Najgłupsza rzecz jaką można zrobić to otwierać pozycje nie wiedząc dlaczegodalan pisze:unruhe każde spojrzenie na rynek z własnej perspektywy jest mile widziane(wszyscy tego potrzebujemy)ale nie mów teraz okazja na sell,jak chcesz to robić to rób.Tylko żebyś wiedział jak z tego wybrnąć.
Nice one Nieśmiertelny i piąteczka n weekend.