highend pisze:standardowa akcja - wycięli eLkowiczów na EDziu na danych... a i tak pójdą UP.
INaczej by było zbyt proste
DayTrading: Piątek 04.03.2016
Re: DayTrading: Piątek 04.03.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ED miesięczny 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Trzeba odczekać tych 30 minut na zamknięcie H1 i wtedy jechać.highend pisze:standardowa akcja - wycięli eLkowiczów na EDziu na danych... a i tak pójdą UP.
INaczej by było zbyt proste
dlatego nie wiem jak Wy, ale ja unikam grania na danych - wtedy jest trochę hazard...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Rysują drugą taką samą świeczkę tylko mniejszą, nie od 1.13 a od jakiś 1.11highend pisze:ED miesięczny

Bo dane będą grały za 1,5 miesiącajen-yy pisze:Coś pokręcone te dane od hamburgerów.
Bezrobocie niskie, dużo nowych miejsc pracy, a płaca godzinowa ... maleje.
To się kupy nie trzyma
Albo ludzie idą do pracy za każde pieniądze byleby iść...

pewnie takfx-technik pisze: Trzeba odczekać tych 30 minut na zamknięcie H1 i wtedy jechać.

ja tam pojechałem według DSWS na H4 (po danych cena odbiła od pivota i ostro poszła UP i TS mi wyciął pozycję, ale git

Czemu bańka? cena odbiła się od wsparcia dzięki technikom, sam jako technik powinieneś to widzieć. Przemek nie pomylił się twierdząc że znacznie pokryje się pinbar z lutego, nazwał go tylko spadającą gwiazdą (te terminy to i tak tylko terminy). Zresztą nie potrzebnie go krytykujesz. Trochę pokory kolego...fx-technik pisze:Źle to widzisz.
Ten nienaturalny ruch jednostajny do góry, to bańka, która musi pęknąć.
Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
gratuluję, wrzuć wykres z zagraniem, ciekaw jestem. Tylko pamiętaj że z demo nie wypłaciszhighend pisze:no i proste... 2 klocki wpadło na L na edziu w 10 sekund... PO CO wy gracie S na edku jak się trend odwrócił? uwierzycie dopiero 10 marca?
Żaba już uwierzył i dlatego zniknął![]()
w sensie, że tam dojdą pod 1.11 i lawina w dół? Patrząc na wykres miesięczny - tego by się można było spodziewać, tzn. grubasy chcą abyśmy tak myślelim3l0n pisze: Rysują drugą taką samą świeczkę tylko mniejszą, nie od 1.13 a od jakiś 1.11"u will see"

No to co? Edek S?
Ladnie sobie poczyniają, szał pał 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.